Winkelmanager koopt verjaardagstaart voor een klant die het niet kon betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Winkelmanager koopt verjaardagstaart…
Een moeder lukt het niet het zwembad te vullen voor de verjaardag van haar dochter: de brandweermannen redden de dag Telefoontechnicus helpt een noodlijdende moeder door haar zieke baby op te tillen

Winkelmanager koopt verjaardagstaart voor een klant die het niet kon betalen

13 Augustus 2021 • Door Janine
1.097
Advertisement

Soms onderschatten we hoeveel de wereld vriendelijkheid nodig heeft. Hoffelijkheid, menselijkheid, liefde voor onze naaste, zouden de eerste vereisten moeten zijn van ons gedrag jegens anderen, omdat we niet kunnen weten met welke strijd de mensen die we in ons dagelijks leven tegenkomen, worden geconfronteerd. Een daad van liefde kan iemands dag echt veranderen, en dit is geenszins een cliché.

In de hoop je te inspireren om goed te doen, willen we je vandaag het verhaal vertellen van Alfonso Perez, een trouwe klant van de Price Chopper, een supermarkt in Kansas City, die op een gewone dag diep geraakt werd door de bewonderenswaardige menselijkheid van Francisco Villegas, de nieuwe manager van de winkel.

via: Fox 6

Terwijl hij aan de kassa zat, zag Alfonso een vrouw in moeilijkheden terwijl ze op alle mogelijke manieren probeerde een taart voor haar verjaardag te kopen; hoe vaak ze haar creditcard ook invoerde, deze werd steeds afgewezen. Na nog een nieuwe poging, legde de vrouw zich erbij neer en besloot haar taart op te geven en de kassier te vragen hem te verwijderen.

Zo gezegd zo gedaan, riep de kassier Francisco (die ondanks dat hij net tot manager was gekozen, al erg geliefd was bij zijn klanten), om hem te helpen het product weg te leggen. Maar toen Francisco zag dat het een verjaardagstaart was, besloot hij een prachtig gebaar naar de vrouw te maken: hij stak zijn handen in zijn zakken, haalde zijn portemonnee tevoorschijn en betaalde die met zijn eigen geld: "Elke verjaardag verdient een taart".

Francisco's gebaar was totaal onverwacht voor de vrouw, die tot tranen geroerd was. Geconfronteerd met die scène was Alfonso sprakeloos, zozeer zelfs dat hij besloot hem te eren door het op Facebook te publiceren.

Hoewel het gebaar van Francisco Alfonso niet persoonlijk trof, besloot deze laatste dat hij iets wilde doen voor de manager die een hart van goud heeft: hij keerde terug naar de winkel en nam enkele televisiejournalisten mee om hem een ​​geschenk te geven, dit zijn zijn woorden: "Francisco, die dag dat ik je zag betalen voor de taart van die vrouw, raakte me, en ik weet dat het heel Kansas City heeft geraakt, dus ik wil zowel jou als wat je hebt gedaan bedanken, in de hoop dat dit je zal helpen om te blijven doen wat je deed. We willen je allemaal bedanken”. Na deze prachtige woorden gaf Alfonso wat geld aan Francisco, die het, na een bescheiden aarzeling, accepteerde en een paar tranen van ontroering liet ontsnappen.

Francisco wilde er niets voor terug, zijn daad van vriendelijkheid was gewoon bedoeld om de dag van die vrouw beter te maken, hij had nooit gedacht dat hij vanaf die dag op televisie zou belanden en dat hij een inspiratiebron voor velen zou worden. Dit verhaal is de beste demonstratie van hoeveel, op de een of andere manier, het goede dat gedaan is altijd terugkeert!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt