"Mijn zoon is perfect!": schoonmoeder klaagt tegen haar schoondochter wanneer het bruidspaar de trouwringen uitwisselt - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn zoon is perfect!": schoonmoeder…
Ze vinden elkaar na 22 jaar weer: een voormalig stel van het lyceum wordt opnieuw verliefd en trouwt op hun 40e De blinde hond kan na de operatie weer zien: de video van zijn onbedwingbare vreugde

"Mijn zoon is perfect!": schoonmoeder klaagt tegen haar schoondochter wanneer het bruidspaar de trouwringen uitwisselt

24 Augustus 2021 • Door Janine
4.995
Advertisement

Ze liet de bruid haar geloften niet uitlezen: de moeder van de bruidegom wilde midden in de ceremonie tussenbeide komen om het gedrag van haar toekomstige schoondochter te bekritiseren.

“Je mag niet zo over mijn zoon praten!” riep ze in het gemeentehuis waar de ceremonie werd gevierd.

Ondanks herhaalde uitnodigingen om te vertrekken, bleef de schoonmoeder doorgaan met haar grieven.

Voor de vader van de psychologie, Sigmund Freud, is de relatie tussen schoonfamilie en schoonzoon/schoondochter al sinds mensenheugenis tegenstrijdig geweest. Dit komt omdat de natuur in de jonge man (of jonge vrouw) een oprechte afkeer van de volwassen vrouw (of de oudere man) zou hebben geprogrammeerd om een ​​incestueuze relatie te vermijden. Zo staat de menselijke soort garant voor een gezonde en sterke evolutie.

Er moet gezegd worden dat dit geen absolute regel is, aangezien er families zijn die in harmonie leven. Bovendien brengen goede sociale relaties een zekere mate van tolerantie en wederzijds respect met zich mee die - in deze video - jammerlijk zijn overschreden door de moeder van de bruidegom.

Tijdens de huwelijksceremonie moest Anna Larrabee, negenentwintig jaar, zowel een onaangename en vijandige schoonmoeder uitnodigen als een absurde scène midden in de ceremonie ondergaan.

“De moeder van haar echtgenoot John”, zei de zus van de bruid, “heeft nooit haar afkeer van de relatie van haar zoon verborgen gehouden. De jaloezie van zijn moeder verblindde haar en ze wilde een van de belangrijkste en meest memorabele momenten in het leven van dit stel verpesten."

Vanaf het moment dat haar schoonmoeder, Judy, arriveerde op de plaats waar de formele verbintenis van de twee zou plaatsvinden, bleef ze het leven van haar schoondochter onmogelijk maken. Ze werd vergezeld door onder andere haar zus Sarah Ragsdale, uit San Jose in Californië, en zij was de persoon die de video van deze complexe huwelijksscène naar haar TikTok-account uploadde.

Advertisement
foto: TikTok

En het ergste kwam toen Anna en John hun geloften uitwisselden. Want net toen ze las wat ze over haar man had geschreven, begon de schoonmoeder door het gangpad te schreeuwen en de inhoud van de geloften te bekritiseren, omdat haar zoon volgens haar geen gebreken heeft.

"Je mag niet zeggen dat mijn zoon gebreken heeft," zegt ze tegen de bruid, terwijl ze antwoordt: "Je moet gaan. Je zult mijn huwelijk niet verpesten." Judy weigerde weg te gaan en noemde het meest ellendige excuus: zij zou de jurk hebben betaald. Daarom zou de aanwezigheid haar verworven recht zijn geweest. Vervolgens protesteerde ze tegen haar schoondochter door te zeggen dat haar zoon geen gebreken heeft.

Op dit punt antwoordde het meisje dat iedereen gebreken heeft en daarom houdt ze van John. De toekomstige echtgenoot lijkt niet te weten wat hij moet doen: hij wendt zich af van zijn moeder door naar de grond te kijken, maar krijgt van zijn moeder te horen dat hij op dit moment zijn gebreken vertoont en dat hij niet weet hoe hij zich moet gedragen als een volwassene.

Ondanks deze dramatische ceremonie is het huwelijk tussen Anna en John tot op de dag van vandaag solide gebleken: de twee zijn getrouwd en hebben een zoontje van acht maanden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt