Kat die alleen thuis is gelaten zet per ongeluk de muziek hard aan: de buren hebben aangifte gedaan

Janine image
door Janine

15 September 2021

Kat die alleen thuis is gelaten zet per ongeluk de muziek hard aan: de buren hebben aangifte gedaan
Advertisement

Herinner je je Kevin, de jongen uit de film “Home Alone”? Hoeveel schade heeft hij aangericht toen hij alleen werd gelaten in zijn grote huis, vergeten door zijn familie tijdens de kerstvakantie? Het verhaal dat we je vandaag gaan vertellen, lijkt op dat van het beroemde ondeugende kind in kattenversie, want de hoofdpersoon van dit verhaal is een hilarische kat die, nadat hij helemaal alleen was gelaten in zijn appartement, er misbruik van maakte om een feestje te geven en de hele buurt te storen.

via La Vanguardia

Een nogal bijzondere kat...

Een nogal bijzondere kat...

YouTube/Davix

Het verhaal speelde zich af in Lugo, een Spaanse stad: het was in de vroege uurtjes van 25 juli toen de lokale politie werd ingeschakeld door enkele huurders van een flatgebouw die de ononderbroken aanwezigheid van zeer luide muziek uit een van de appartementen meldden, die al uren aan de gang was. Toen zij eenmaal aankwamen en na meerdere keren op de deur te hebben geklopt, realiseerden de politieagenten zich dat er niemand thuis was en dachten dat het muzieksysteem hoogstwaarschijnlijk vanzelf was ingeschakeld, misschien door een storing. Nadat ze dit hadden geconstateerd, vertrokken de politieagenten, en verzekerden de bewoners dat ze de volgende dag zouden proberen de eigenaar van het appartement op te sporen.

De volgende ochtend slaagden de agenten erin contact met hem op te nemen en alles uit te leggen wat er was gebeurd, van de klacht van de buren tot de vreemde stereo die op mysterieuze wijze vanzelf aanging. Nadat hij hen had verteld dat hij niet in de stad was, leek de man zich helemaal geen zorgen te maken dat "iemand" de muziek in zijn appartement had aangezet, en vertelde hij de agenten dat, hoogstwaarschijnlijk, de architect van dat feest midden in de nacht zijn kat was, die alleen thuis was.

Advertisement

Hoe zal dit aflopen?

Hoe zal dit aflopen?

Flickr/Not The Actual Photo

Het lijkt erop dat deze "onschuldige" kat, expert in muziek, dol is op "verboden feestjes" die in het geheim worden gehouden wanneer de eigenaar er niet is, en dat hij de gewoonte heeft om de stereo aan te zetten en het volume te verhogen, de knop met de poot te draaien precies zoals elk mens zou doen.

Blijkbaar overdreef de kat dit keer met zijn hobby. Zal zijn baasje de stereo binnen handbereik van zijn poot laten of betekent dit verboden feest het einde van zijn carrière als deejay?

Advertisement