Haar zoon wordt bij de geboorte van haar afgepakt: een moeder verliest de hoop niet en vindt hem na 48 jaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar zoon wordt bij de geboorte van…
Hij brengt hulde aan zijn overleden vrouw door zijn dochter de jurk te laten dragen die de vrouw voor haar had gemaakt voordat ze overleed Ze weigert toiletpapier te kopen om geld te besparen:

Haar zoon wordt bij de geboorte van haar afgepakt: een moeder verliest de hoop niet en vindt hem na 48 jaar

26 Augustus 2021 • Door Janine
2.061
Advertisement

Soms vinden we het vanzelfsprekend dat iedereen het recht moet hebben om bij zijn moeder op te groeien. Helaas herinnert het verhaal van de 48-jarige Kirk Kellerhals ons er aan dat dit soms en om de meest uiteenlopende omstandigheden niet voor iedereen mogelijk is. De hoofdpersoon van dit verhaal bracht in feite 48 jaar van zijn leven door zonder het voorrecht te hebben zijn biologische moeder te kennen, die hem tegen haar wil in de steek moest laten.

via: CBS News

Thuy-Nga Thi Nibblet (dit is de naam van Kirk's moeder), verwekte haar zoon met een Amerikaanse soldaat op 17-jarige leeftijd, tijdens de oorlog in Vietnam. Helaas accepteerde de vader van het meisje niet dat de toekomstige kleinzoon half Vietnamees en half Amerikaans was, met als gevolg dat Kirk, zodra hij werd geboren, door zijn grootvader werd gepakt en naar een weeshuis werd gebracht. Het enige wat de jonge moeder wist, was dat het kind een jongen was.

Kirk werd op tweejarige leeftijd geadopteerd door een Amerikaans gezin en, behalve dat hij nooit contact had gehad met zijn moeder, had hij zelfs geen contact met zijn vader, ondanks dat hij in Amerika was opgegroeid, duizenden kilometers verwijderd van zijn moeder. De adoptieouders van Kirk hebben de waarheid nooit voor hem verborgen: de man heeft altijd geweten dat hij geadopteerd was, maar hij was ervan overtuigd dat zijn biologische ouders in de oorlog waren omgekomen. Dit geloof vergezelde hem vele jaren, tot op een dag een e-mail alles veranderde.

Hoewel hij dacht dat zijn ouders al waren overleden, wilde Kirk meer weten over zijn biologische familie en voorouders. Om deze reden stuurde hij alle benodigde informatie naar een DNA-database op een online site en slechts twee weken na die noodlottige dag ontving Kirk een e-mail waarin hem werd gevraagd een telefoonnummer te bellen.

Tijdens het telefoongesprek kon de 48-jarige niet geloven wat hij hoorde: zijn geboortedatum viel perfect samen met de dag waarop Thuy-Nga Thi was bevallen, en op dat moment ontdekte Kirk dat zijn biologische moeder nog leefde.

Verrassend genoeg was Thuy-Nga Thi niet meer zo ver van haar zoon verwijderd: ook zij woonde in de Verenigde Staten, in Texas, en hierdoor kon ze gemakkelijk haar reis naar Virginia Beach, waar Kirk woont, organiseren. Toen Thuy-Nga Thi het gezicht van haar zoon voor de eerste keer zag, werd ze overmand door emotie en rende ze naar hem toe om hem een ​​hele lange knuffel te geven, terwijl de tranen over haar wangen liepen.

Advertisement

Achter een geadopteerd kind kunnen oneindig veel motivaties schuilgaan; dit zijn zulke delicate situaties dat je alleen maar kunt zwijgen. Thuy-Nga Thi wilde haar baby heel graag opvoeden, maar hoewel ze niet de kans heeft gehad om zijn eerste stappen, zijn eerste glimlachen of zijn eerste levenservaringen te zien, zal ze nu eindelijk in staat zijn om samen met hem nieuwe herinneringen op te bouwen, voor de rest van haar leven.

Heel veel geluk voor deze nieuwe, geweldige familie die eindelijk in liefde herenigd is!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt