Een zwerfkat verschijnt elke dag voor het raam van een meisje en vraagt ​​haar toestemming om binnen te komen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een zwerfkat verschijnt elke dag voor…
Kat redt het leven van zijn baasje die in een ravijn is gevallen door te miauwen om de aandacht te trekken Wat zie je op deze foto, een hond of een man? Het antwoord kan enkele aspecten van je karakter onthullen

Een zwerfkat verschijnt elke dag voor het raam van een meisje en vraagt ​​haar toestemming om binnen te komen

31 Augustus 2021 • Door Janine
2.727
Advertisement

Heb je ooit gehoord dat wanneer we een kat adopteren, het niet wij zijn die hem kiezen, maar hij het is die ons kiest? Dit lijkt misschien vreemd, maar als je erover nadenkt, is dit precies wat er gebeurde met een meisje uit New York dat, onder miljoenen mensen, werd "uitverkoren" door een hele lieve zwerfkat, een rode cyperse kat, nadat ze zich verschillende keren buiten haar huis in Brooklyn had gepresenteerd.

via: The Dodo

De kat liep elke dag langs het meisje en ging op haar vensterbank zitten

Katten zijn nogal bijzondere dieren en het duurt even voordat ze iemand vertrouwen. Gezien de liefdevolle vriendelijkheid van het meisje, realiseerde dit lieve zwerfkatje zich dat hij haar blindelings kon vertrouwen en op een dag, nadat hij gewond was geraakt door een ernstige snijwond in zijn oor, verscheen hij voor de zoveelste keer op haar vensterbank, maar deze keer zocht hij hulp.

Gezien de toestand van de kat, nam het meisje hem onmiddellijk mee naar Little Wanderers NYC, een vrijwilligersvereniging die voor katten in moeilijkheden zorgt, om hem de zorg te garanderen die hij nodig had en natuurlijk ook een volledig onderzoek.

Advertisement

Ondanks dat het een zwerfkat was, was deze schattige cyperse kat (die Carlton werd genoemd) verrassend volgzaam met de vrijwilligers en liet zich probleemloos onderzoeken.

Helaas werd bij de uitgevoerde controles (naast de ontdekking dat Carlton 5 jaar oud was) ook ontdekt dat de kat leed aan het felien immunodeficiëntievirus, wat hem op de lange termijn zou hebben belet een normaal leven te leiden.

Op weg naar het begin van een nieuw leven

Dankzij de verspreiding van zijn verhaal op sociale media werd Carlton onder de hoede genomen door Carianne, een opvoeder van Staten Island, ook in New York, die zich beschikbaar stelde om hem een ​​tijdelijk huis te geven. Hoewel hij aanvankelijk een beetje op zijn hoede was voor zijn nieuwe huis, slaagde Carlton erin om na een paar dagen te wennen: "Het was gemakkelijk om zijn vertrouwen te winnen omdat hij echt van mensen houdt."

Advertisement

Carlton's favoriete plek is in de armen van zijn nieuwe levensgezellen: hij vindt het heerlijk om in gezelschap te zijn en houdt er van om continu verwend te worden tussen kusjes en knuffels, waarschijnlijk als gevolg van de jaren die hij op straat heeft doorgebracht.

In afwachting van het vinden van een eigen familie, geniet Carlton vandaag van de genegenheid van degenen die hem een ​​thuis hebben gegeven; nu kan hij leven met de zekerheid dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over het vinden van een veilig onderkomen of de rest van zijn leven voor zichzelf moet zorgen.

Een verdiend nieuw leven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt