Op 62-jarige leeftijd is ze met meer dan 500 mannen uit geweest, maar heeft nog geen soulmate gevonden: “Ze zijn allemaal lelijk of saai” - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 62-jarige leeftijd is ze met meer…
Een strontje is een vervelende zwelling die onze oogleden kan aantasten: enkele van de belangrijkste oorzaken Ze overlijden een dag na elkaar en worden hand in hand begraven in dezelfde kist

Op 62-jarige leeftijd is ze met meer dan 500 mannen uit geweest, maar heeft nog geen soulmate gevonden: “Ze zijn allemaal lelijk of saai”

03 Oktober 2021 • Door Janine
6.804
Advertisement

Dating-apps zijn onderhand een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Voor veel eenzame harten is het zoeken naar een soulmate nog nooit zo eenvoudig geweest. Eén klik is voldoende om in contact te komen met de persoon die het dichtst bij ons staat. Er zijn echter mensen die zich niet op hun gemak voelen bij deze vorm van elkaar online het hof maken, zoals mevrouw Janice Bryant die, ondanks de vele "matches" (een term die vaak wordt gebruikt om de affiniteit aan te geven van twee mensen die op de dating-app zijn geregistreerd), geen zielsverwant kan vinden. Voor haar nemen de gemeenschappelijke gevoelens en passies de tweede plaats in tegenover een goed uitziende lichaamsbouw. Het oog wil tenslotte ook wat, en de Engelse dame is er helaas nog niet in geslaagd haar knappe prins op het witte paard te vinden.

via: The Sun UK

Minstens één keer in ons leven zijn velen van ons teleurgesteld door de mensen van wie we hielden. Na die pijnlijke ervaringen, vertrouw je dus op apps voor alleenstaanden die op zoek zijn naar hun soulmate.

Dankzij de talrijke vragenlijsten en dankzij je persoonlijke interesses, is het tegenwoordig gemakkelijker om je zielsverwant te vinden. Er zijn echter mensen die een nogal bijzonder selectiecriterium lijken te hebben. Janice Bryant heeft eigenlijk nooit van het cliché gehouden dat het uiterlijk het er in de liefde niet toe doet. Voor deze gedurfde dame is het uiterlijk het belangrijkst.

Op 62-jarige leeftijd besloot Janice het weer te proberen, op zoek naar haar ideale man en om dat te doen, schreef ook zij zich in voor een van de meest populaire dating-apps. Na enkele maanden was ze echter teleurgesteld dat ze de man van haar dromen nog niet had gevonden. Het merkwaardige is dat Janice ongeveer 500 afspraakjes heeft gehad, waarbij ze toegeeft dat ze niet de minste aantrekkingskracht heeft gevoeld voor haar aanbidders.

"In de loop der jaren ben ik met 500 mannen uit geweest, ik herinner me hun namen of zelfs sommige gezichten niet eens meer", zegt Janice. "Het komt zelden voor dat ik een tweede date wil en de redenen kunnen van situatie tot situatie veranderen: soms vind ik ze niet leuk omdat ze te klein zijn of gewoon te saai”, besluit Janice.

Advertisement

Janice geeft ook toe dat ze in slechts 60 seconden kan achterhalen wie ze voor zich heeft. Een uiterst beperkte tijd waarin een man zijn best moet doen om de ongrijpbare vrouw te intrigeren en aan te trekken. Volgens haar is geen van haar verleiders ooit goed genoeg voor haar geweest.

Voordat de afspraak wordt gemaakt, kunnen de foto's op het sociale profiel en de houding in de chat misleidend zijn en ook Janice had de neiging om ze te vertrouwen. Eenmaal face-to-face in een restaurant gezeten, was het echter drastisch minder en helaas voor haar is de situatie tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven.

Kortom, we hopen dat Janice de liefde van haar leven vindt en beseft dat het hebben van een sixpack en een esthetisch perfect lichaam niet alles is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt