Geschorst van school, straft zijn moeder hem door hem het afval te laten weggooien en het gras bij de buren te maaien - BekijkDezeVideo.nl
x
Geschorst van school, straft zijn moeder…
De blinde hond kan na de operatie weer zien: de video van zijn onbedwingbare vreugde Hij kan geen prinsessenjurk betalen voor zijn dochter, dus maakt papa het van plastic zakken

Geschorst van school, straft zijn moeder hem door hem het afval te laten weggooien en het gras bij de buren te maaien

24 Augustus 2021 • Door Janine
3.298
Advertisement

Als we het hebben over de opvoeding van kinderen, is er altijd één ding geweest dat ouders verdeelt: straf. Er zijn mensen die zeggen dat om het kind op een voorbeeldige manier op te voeden, het verplicht is om je kind te straffen met beperkingen, verboden of zelfs fysieke straffen. Anderen daarentegen beweren dat een dialoog en een korte les voldoende kunnen zijn om de kinderen op het juiste pad te brengen. Twee zeer contrasterende stromingen die beide gericht zijn op de rijping van kinderen om ervoor te zorgen dat bepaalde acties niet worden herhaald. Er is een derde groep ouders die een straf in huishoudelijke klusjes heeft gevonden. Dit is wat Jadariens moeder, geschorst van school wegens wangedrag, had bedacht...

Demetris Payne, erg teleurgesteld door het gedrag van haar tienerzoon, heeft een manier bedacht om de jongen de waarde van onderwijs en goed gedrag te laten inzien. De dertienjarige jongen werd namelijk drie dagen van school geschorst na verschillende berispingen en aantekeningen in het register. De moeder besloot deze drie dagen te gebruiken om Jadarien te “straffen” via een alternatieve methode die lijkt te hebben gewerkt.

Nadat ze het plan tot in detail had bedacht, begon de moeder van de tiener Jadarien aan te bieden als “klusjesman”, elk karwei zou goed zijn. En zo begon het briljante idee van Demetris in een paar uur op sociale media enig succes te behalen.

De jongen zou namelijk het afval hebben opgehaald, het gras hebben gemaaid, het terras hebben schoongemaakt en zelfs de auto's van de buren hebben gewassen. Uiteraard zouden deze diensten volledig gratis zijn, waardoor de schoolstraf op de beste manier zou worden afgelost: zichzelf nuttig maken.

Zijn moeder legde vervolgens aan Jadarien uit dat deze klusjes niet bedoeld waren om hem te straffen, maar om hem de waarde van discipline en plicht te leren. Nuttig zijn door drie uur per dag te werken, zou de jongen hebben geleerd bepaalde regels te gehoorzamen zonder het gebrek aan respect voor volwassenen of hun leraren.

Advertisement

De straf schijnt inderdaad van grote hulp te zijn geweest voor de jongen. Terug op school waren de leraren verbaasd over het nieuwe gedrag van Jadarien in de klas en ze aarzelden niet om zijn moeder te vragen wat het geheim was.

Vervolgens stelde de jongen met dezelfde leerkrachten een actieplan op dat in de loop van het jaar moet worden uitgevoerd, zodat hij altijd met iedereen kan opschieten.

Kortom, zware straffen zijn niet altijd verplicht, die de jongen alleen maar angst kan inboezemen. Soms is het voldoende om een ​​beetje creativiteit te hebben en de juiste communicatie te vinden met jongeren op zoek naar het juiste pad!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt