Hij verliest zijn gezichtsvermogen door wodka, maar krijgt het weer terug dankzij whisky: een ongelooflijk verhaal - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij verliest zijn gezichtsvermogen door…
Ze is 72 jaar oud maar ziet er 20 jonger uit: het geheim van deze vrouw ligt in lichaamsbeweging en gezonde voeding Orang-oetanmoeder grijpt zonnebril van toerist en draagt ​​hem tegenover haar jong

Hij verliest zijn gezichtsvermogen door wodka, maar krijgt het weer terug dankzij whisky: een ongelooflijk verhaal

30 Augustus 2021 • Door Janine
1.692
Advertisement

Een van de grootste angsten van de mens is dat hij blind wordt en van ene op het andere moment niets meer kan zien. Stel je een wereld voor die wordt gedomineerd door zwart, waar alles duisternis en schaduw is en waar de silhouetten van mensen en dingen niet meer bestaan. Er zijn mensen die blind worden geboren en mensen die dat helaas in de loop van hun leven worden om vele redenen (een ongeluk, een bepaalde pathologie). In plaats daarvan is er een Nieuw-Zeelandse man die plotseling zijn gezichtsvermogen verloor door een glas... wodka!

De man in kwestie heet Denis Duthie, hij woont in Nieuw-Zeeland en terwijl hij de 50e trouwdag van zijn ouders vierde, dronk hij een paar glazen wodka te veel; toen hij 's middags thuiskwam, merkte hij dat het allemaal vreemd donker was: hoe kon dat? Misschien was het een probleem met de verlichting? Nee, de realiteit is dat de man op een totaal onverwachte manier geleidelijk zijn gezichtsvermogen verloor.

Zijn vrouw, erg bezorgd, nam hem onmiddellijk mee naar de eerste hulp: de bezorgde artsen deden wat onderzoeken en waren het er uiteindelijk over eens dat Denis het slachtoffer was geworden van een zeldzame formaldehyde vergiftiging veroorzaakt door de "dodelijke" mix tussen ingenomen wodka en tabletten voor diabetes, die de Nieuw-Zeelandse man had geslikt vlak voordat hij proostte en plotseling tot blindheid had geleid.

Een mogelijke remedie om zijn gezichtsvermogen terug te krijgen, was om hem ethanol te geven, een bepaald type alcohol dat Denis en zijn verbazingwekkende blindheid ten goede zou kunnen komen; omdat ze deze alcohol op dat moment niet in het ziekenhuis hadden, bedachten de artsen om Denis Duthie een paar druppels whisky te geven, een alcoholische drank met veel ethanol. Het duurde 5 dagen voordat de man weer goed kon zien, maar uiteindelijk werkte deze merkwaardige noodtherapie geweldig goed!

Het ongelooflijke verhaal van deze man leert ons hoe voorzichtig we moeten zijn als we een paar glazen te veel willen drinken: pas op dat je geen medicijn slikt voor je drinkt, je weet nooit of je, wanneer je naar huis gaat, alles nog helder kunt zien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt