Jongen vindt zijn ontvoerde hond terug door meer dan 1000 kilometer te reizen om hem te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Jongen vindt zijn ontvoerde hond terug…
Hij geeft zijn moeder de auto van haar dromen om haar te bedanken: zij is de enige die altijd in hem heeft geloofd Meisje wordt door bijna 300 motorrijders naar het schoolbal begeleid: ze werd gepest omdat ze dyslectisch is

Jongen vindt zijn ontvoerde hond terug door meer dan 1000 kilometer te reizen om hem te redden

15 September 2021 • Door Janine
1.645
Advertisement

We weten inmiddels dat geen enkele andere relatie in de verste verte vergelijkbaar is met de relatie tussen de hond en zijn baasje. Een unieke relatie, bestaande uit blikken, wederzijds vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Een echt diepgaande band die gaandeweg ontstaat en gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. En het is dankzij de kracht van deze band dat Dara Park, een jongen uit Texas, de hoop niet verloor nadat zijn trouwe viervoeter van hem werd gestolen. Hij zou zijn beste vriend nooit in de steek laten, dus reisde hij meer dan duizend kilometer om hem te vinden en naar huis te brengen...

via: ABC News

Dara Park is een jongen uit Texas en leeft zijn leven in het gezelschap van Titan, zijn trouwe viervoeter. In de loop van de tijd is er een onlosmakelijke band tussen de twee ontstaan, zozeer zelfs dat ze praktisch onafscheidelijk zijn. Maar op een dag vond een tragedie plaats…

Toen hij de tuin in liep, realiseerde de jonge Dara Park zich meteen wat er aan de hand was: Titan was weg. Het enige dat overbleef van zijn trouwe vriend was de halsband die op de grond lag. Een heel vreemd detail dat de jonge eigenaar deed vermoeden dat Titan was ontvoerd. Onmiddellijk alarmeerde de jonge Texaan de lokale autoriteiten, nog altijd in shock en om de kans op het vinden van de kleine Titan te vergroten, besloot hij foto's van zijn geliefde hond op Facebook te plaatsen, in de hoop dat iemand hem wat informatie zou kunnen geven.

De daaropvolgende dagen ging Park naar alle kennels in de omgeving en die in de stad Houston, in Texas. In de auto droeg Dara Park altijd de halsband van zijn kleine Titan bij zich, mocht hij zich daar in een kennel op hem wachten. Na drie maanden van uitputtend zoeken zonder resultaat, begon de jonge Park de hoop te verliezen, ervan overtuigd dat hij zijn beste vriend nooit meer zou zien. Maar op een dag, toen het te laat leek, werd er gebeld. Een asiel in South Carolina had een hond gevonden die erg leek op de beschrijving die Dara Park had vrijgegeven aan de autoriteiten van Houston.

Na het scannen van de microchip van de hond ontdekten ze dat de beschrijving perfect overeenkwam en dat het om Titan ging. De eigenaren van de kennel adviseerden Dara Park echter om zich psychologisch voor te bereiden: de omstandigheden waarin het arme dier zich bevond, waren alarmerend.

Advertisement

Na het beëindigen van het telefoongesprek dacht Dara Park niet lang na. Hij ging benzine tanken en reed zo snel mogelijk naar South Carolina: “Nadat ik dat telefoontje kreeg, twijfelde ik niet. Ik wist dat ik zo snel mogelijk naar South Carolina moest. De reis met de auto duurde ongeveer 16 uur. Ik maakte niet veel stops onderweg omdat ik niet kon wachten om hem weer te zien. Nu is hij hier bij mij, thuis", besluit de jongen.

Toen Park en zijn vriendin in South Carolina aankwamen, haastten ze zich naar de kennel waar Titan hen opwachtte. Zijn toestand was ernstig: Titan was niet alleen aanzienlijk dunner, maar had ook talloze verwondingen aan zijn lichaam. Maar bij het zien van zijn baasje leek Titan al zijn krachten te hebben hervonden.

Helaas weten we nog steeds niet wie Titan heeft ontvoerd, maar één ding is zeker: de hond is teruggekeerd naar zijn baasje die meer van hem houdt dan van wat dan ook ter wereld, en wij hadden niet gelukkiger kunnen zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt