Meisje redt hommel van straat en ze worden onafscheidelijk: “Hij volgt me zelfs tijdens het winkelen”

Janine image
door Janine

23 September 2021

Meisje redt hommel van straat en ze worden onafscheidelijk: “Hij volgt me zelfs tijdens het winkelen”
Advertisement

Onze kleine huisdieren geven ons altijd grote emoties. We kunnen vaak niet wachten om na een lange en vermoeiende werkdag naar huis te gaan om te genieten van onze honden, katten en... hommels! In Coventry, in Engeland, adopteerde een jong meisje een hommel nadat ze haar gewonde vleugel had behandeld. Een zeer ongewoon huisdier dat desondanks veel liefde lijkt te geven aan Lacey Shillinglaw. Nu is de hommel haar trouwste beste vriendin geworden en verwijdert ze zich nooit van haar redder, volgt haar in de winkels en gaat zelfs mee bowlen...

via Wales Online

Advertisement
YouTube

YouTube

Lacey Shillinglaw is een 13-jarige tiener die absoluut niet bang is voor insecten, laat staan ​​hommels. Op een dag, toen ze haar hond aan het uitlaten was, zag ze een klein wezentje op haar rug langs de kant van de weg liggen. Toen ze dichterbij kwam, realiseerde ze zich dat het een gewonde hommel was. Zonder er twee keer over na te denken, bukte Lacey zich om het arme insect op te rapen en realiseerde zich meteen de ernstige toestand van haar kleine vleugel. De tiener bedacht om het insect in een bloem in het dichtstbijzijnde park te laten, maar de hommel leek niet van de zijde van haar redder te willen wijken.

Lacey, verbijsterd door het gedrag van de kleine hommel, besloot haar mee naar huis te nemen. Nu volgt de hommel, door de tiener Betty genoemd, Lacey overal. Hun vriendschap is iets unieks in de wereld dat de ouders en vrienden van het meisje sprakeloos maakt. De twee zijn zo onafscheidelijk geworden dat ze zelfs snacks en meer delen: Betty slaapt 's nachts op het nachtkastje van de tiener en volgt haar als ze gaat winkelen of gaat bowlen met vrienden.

"Betty is absoluut fantastisch. Ik dacht dat ze meteen zou wegvliegen, maar dat deed ze niet. Ik ben zo gelukkig en ik vind het heerlijk om mijn tijd met haar door te brengen. Ze is zo zacht en ik hou van onze vriendschap," vertelde Lacey de lokale media.

Advertisement
YouTube

YouTube

Lacey voedt Betty met suikerwater, honing en aardbeienjam, terwijl ze haar ook verwent met kleurrijke snoepjes. Op zonnige dagen neemt het meisje het insect letterlijk mee voor een wandeling en laat ze het smullen van de nectar van de bloemen in de tuin. Een echt huisdier!

Het ongelooflijke is dat het insect, nadat de kleine vleugels waren hersteld, haar eigenaar en 14 andere mensen vergezelde naar een bowlingwedstrijd. Betty verloor Lacey geen seconde uit het oog en bleef twee en een half uur op haar arm zitten. De moeder van het meisje kon haar ogen niet geloven: “Het is prachtig om te zien hoe dit beestje een band heeft met mijn dochter. Ik had nooit gedacht dat een hommel een huisdier zou kunnen zijn, maar toch lijkt Betty perfect met Lacey overweg te kunnen door rustig op haar gezicht, op haar bril en zelfs tussen haar tenen te zitten”, vertelde de vrouw.

Hoewel hommels, net als wespen, herhaaldelijk kunnen steken vanwege hun angel, lijkt Betty niet van plan te zijn Lacey kwaad te doen, aangezien ze haar nu als haar nieuwe beste vriendin beschouwt.

Kortom, een ongewone vriendschap die ons laat zien hoe liefde een universele taal kan zijn!

Advertisement