Lerares installeert elektronische deurbel in de klas: elke keer dat deze gaat, zijn de leerlingen stil - BekijkDezeVideo.nl
x
Lerares installeert elektronische deurbel…
15 katten die zo groot zijn dat ze niet eens merken hoe omvangrijk ze zijn

Lerares installeert elektronische deurbel in de klas: elke keer dat deze gaat, zijn de leerlingen stil

29 Augustus 2021 • Door Janine
3.323
Advertisement

Docent zijn is geen baan zoals alle andere; buiten de competentie en voorbereiding van deze persoon om een ​​klas van kinderen en tieners binnen te gaan en ervoor te zorgen dat ze de les in alle rust volgen, is het een kwestie van talent en ook van groot verstand; maar ook een snuifje intelligentie en creativiteit is nodig. Bedenk dat er een Amerikaanse basisschoollerares is die het web rond is gegaan dankzij haar geniale uitvinding om haar kleine studenten onder controle te houden die een beetje te veel zijn afgeleid...

Haar naam is Meghan Maye en ze is beroemd op internet dankzij haar TikTok-kanaal, waar ze hilarische en originele video's publiceert over haar leven als lerares op een basisschool; als kinderen zo klein zijn, is het erg moeilijk om ze bij de les te houden, ze raken snel afgeleid, schreeuwen, lachen en praten met elkaar, zelfs tijdens de uitleg van de onderwijzer. Om deze reden heeft Meghan, na jarenlange ervaring in de klas, een drastische maar tegelijkertijd geniale beslissing genomen om effectief de aandacht te vestigen op haar jonge leerlingen.

Na tevergeefs de "geef me de vijf"-methode te hebben geprobeerd, oftewel de hand opsteken om te spreken en anderen op dat moment attent en stil te maken (zonder succes), heeft de Amerikaanse basisschoollerares op internet voor slechts $15 een elektronische bel gekocht die oproept tot stilte en kalmte en die elke drukte en verwarring in de klas tijdens de les kalmeert.

In de afbeeldingen die Meghan op TikTok heeft gepubliceerd en die snel het web is rondgegaan, zien we de lerares die haar kleine leerlingen niet stil weet te krijgen, tussen degenen die gillen, lachen, kletsen en er een gezonde "puinhoop" van maken, totdat ze de voorziene elektronische bel tevoorschijn haalt, het knopje indrukt en dit een onmiskenbaar geluid maakt dat elke commotie in de klas in de kiem smoort: de leerlingen in de klas worden meteen stil en zo kan de juf doorgaan met het uitleggen van de les.

Een simpele, voordelige en geniale methode waar veel andere docenten van over de hele wereld meteen jaloers op waren; nu wil iedereen de elektronische bel kopen om door te gaan met de lessen zonder telkens abrupt te moeten stoppen om de kleine studenten tot de orde te roepen.

Natuurlijk is het ook zo dat het op die leeftijd echt moeilijk is om ze bij de les te houden, maar toch lijkt het erop dat deze creatieve en geniale Amerikaanse lerares de oplossing heeft gevonden... in een bel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt