Een moeder gaat hardlopen en laat haar baby alleen thuis: volgens haar man is ze "onverantwoordelijk" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder gaat hardlopen en laat haar…
Op 73-jarige leeftijd slaagt hij erin om te skateboarden als een tiener: zijn vaardigheden gaan het web over Hij brengt hulde aan zijn overleden vrouw door zijn dochter de jurk te laten dragen die de vrouw voor haar had gemaakt voordat ze overleed

Een moeder gaat hardlopen en laat haar baby alleen thuis: volgens haar man is ze "onverantwoordelijk"

26 Augustus 2021 • Door Janine
2.689
Advertisement

Als er een kind komt, weten we dat er ook veel omwentelingen zullen zijn in het dagelijks leven voor mama en papa. De vrijheid die ze eerst hadden om de dingen te doen en tijd voor zichzelf vrijmaakten, zal niet langer dezelfde zijn, en veel nieuwe ouders, zelfs als ze het niet laten weten, lijden hier een beetje onder. Er zijn moeders of vaders die ondanks een baby in huis niet kunnen wachten om tijd voor zichzelf te hebben; hoe kun je de twee dringende behoeften met elkaar verzoenen?

Een Amerikaanse vader meldde anoniem op Reddit dat hij zijn vrouw onverantwoordelijk vond omdat ze de baby een paar uur alleen liet terwijl hij sliep, en zij in de buurt ging joggen om stoom af te blazen. Dit waren zijn woorden: "Ten eerste, onze zoon is net 1 jaar oud, ik kwam thuis van mijn werk en mijn vrouw was net terug van het joggen, en ik merkte dat onze zoon in de achterkamer sliep. Ik vroeg om uitleg, zij werd defensief en zei: "Ik ben niet te ver van huis afgedwaald!" Ik denk niet dat het veilig is, dus ik werd boos op haar en de hele zaak escaleerde in een ruzie waarin ik zei dat wat ze deed onverantwoord was. Nu is ze boos op mij, ze denkt dat ik een idioot ben die anderen veroordeelt en ze wil er niet over praten."

De man zei verder: "Ik pas bijna elke avond op onze zoon en ze is vrij om het huis te verlaten en wat dan ook te doen. Ik dring er constant op aan dat ze met vrienden uitgaat of koffie gaat drinken terwijl ik op onze zoon pas. Ik geef haar talloze kansen om de deur uit te kunnen. Maar dit was haar keuze.

Al met al is ze een geweldige moeder. We zijn hier allebei beginners in, maar ik had nooit gedacht dat zoiets zou kunnen gebeuren. En ik dacht zeker niet dat ik als de kwade zou worden beschouwd. Dus bedankt allemaal voor de vragen en input. Mijn vrouw en ik zullen er zeker van leren, en we zullen zeker praten over wat ze nodig heeft om met haar stress om te gaan en wat mogelijk tot iets soortgelijks heeft geleid."

Een gezinssituatie die zeker niet gemakkelijk en zeer complex is; hoe denk jij hier over?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt