Ze weten niet dat haar zoon ziek is en laten een haatbrief achter op de auto die geparkeerd staat op de gehandicaptenplaats - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze weten niet dat haar zoon ziek is…
Twee kinderen kleden zich hetzelfde voor Actrice adopteert kind dat op vuilnisbelt leefde: “Hij leerde me dankbaarder te zijn voor het leven”

Ze weten niet dat haar zoon ziek is en laten een haatbrief achter op de auto die geparkeerd staat op de gehandicaptenplaats

31 Augustus 2021 • Door Janine
4.891
Advertisement

Hoe vaak heb je niet uren rondgereden voordat je een goede parkeerplaats hebt gevonden? Vooral in grote steden kan het parkeren van je auto een groot probleem worden. De meest onbeschaafde mensen zullen er geen moeite mee hebben om de auto dubbel te parkeren, of, erger nog, op de plaats die is gereserveerd voor gehandicapten. Maar wat gebeurt er als je een situatie te snel beoordeelt? Emma Doherty, een jonge alleenstaande moeder, was het doelwit van zware beledigende woorden, die ze niet verdiende. De vrouw had haar auto op een invalide plek geparkeerd en toonde terecht de invalidenkaart op haar dashboard. Iemand kwam, nadat hij zowel haar als haar kind uit het voertuig had zien stappen, op het ongelukkige idee om een ​​briefje met beschuldigingen achter te laten: “Bedrieger! Je had helemaal geen gehandicapte bij je!". Maar de waarheid is anders…

Het briefje op Emma's auto liet geen ruimte voor misverstanden: "Kleine slappe bedrieger, je had geen enkele gehandicapte bij je! Deze plaatsen zijn gereserveerd voor mensen die ze nodig hebben!”. Emma voelde zich diep beledigd door deze ongegronde en overhaaste beschuldigingen, zozeer zelfs dat ze wilde reageren op de onbekende die zichzelf toestond haar gedrag zo te beoordelen. Met een Facebook-bericht vol woede wilde de jonge moeder de anonieme persoon alle redenen uitleggen waarom de beschuldigingen volledig ongegrond waren. Het punt is dat niet alle handicaps daadwerkelijk zichtbaar zijn, dus het kan gemakkelijk zijn om te beoordelen zonder het hele verhaal echt te kennen.

De waarheid is dat Emma's zoontje, Bobby, aan ernstige ziekten lijdt en vele operaties heeft moeten ondergaan, waarbij hij de helft van zijn korte leven op de intensive care heeft doorgebracht: "Hij kreeg twee beroertes en is verlamd, zijn hersenen zijn beschadigd en hij heeft een misvorming in zijn ruggengraat en heup, evenals een ernstige hartaandoening. De reden dat ik zijn rolstoel er niet uit haalde was omdat ik te laat was"- dit is slechts een kleine uitleg van wat haar zoon Bobby heeft meegemaakt, maar ook zonder deze achtergrond te kennen stelt Emma dat "niet iedereen met een blauwe invalidenkaart een rolstoel nodig heeft!".

De vrouw haalde boos uit naar de onwetendheid van sommige mensen en herhaalde dat niet alle handicaps zichtbaar zijn, daarom wilde ze een foto bijvoegen van haar zoontje Bobby, glimlachend en schijnbaar zonder enige vorm van disfunctie.

Advertisement

Elke handicap brengt verschillende moeilijkheden met zich mee en het is niet altijd mogelijk om ze van buitenaf te identificeren - een reden te meer om onmiddellijk te stoppen met het beoordelen van de acties en het gedrag van anderen! Vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt