Hij geeft drie zakken vol kleren aan de gepeste klasgenoot: hij had geen geld om nieuwe kleren te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij geeft drie zakken vol kleren aan…
Dit meisje is helemaal gestopt met scheren: Huurder verandert zijn appartement in een stortplaats en verzamelt 8.000 blikjes en etensresten

Hij geeft drie zakken vol kleren aan de gepeste klasgenoot: hij had geen geld om nieuwe kleren te kopen

11 September 2021 • Door Janine
6.808
Advertisement

Pesten is echt een van de meest verschrikkelijke plagen die onze samenleving teisteren; de oude generaties, maar ook de nieuwe, lijken er niet geheel van vrijgesteld. Meestal vindt pesten tegen de zwakste mensen plaats binnen de schoolmuren, of in groepen van gelijken waar leden die schijnbaar "sterker of gewelddadiger" lijken, de neiging hebben om degenen die kwetsbaarder lijken te onderwerpen, aan de rand van het sociale leven. Dit verhaal dat begint met een herhaalde pesterij zal je hart verwarmen voor het gelukkige einde dat het wist te creëren...

De hoofdpersoon van dit verhaal heet Brayden, en het was hem al langer opgevallen dat een klasgenoot van hem voortdurend werd bespot door zijn leeftijdsgenoten vanwege het feit dat hij altijd dezelfde twee of drie kledingstukken droeg, zonder ze ooit te veranderen. Het is duidelijk dat de jongen uit een zeer arm gezin kwam die het zich niet kon veroorloven om nieuwe kleren te kopen voor de student die op deze middelbare school zat.

Maar de lieve Brayden wist precies wat hij moest doen: "Hij is een van mijn vrienden, maar we zijn niet erg close; hij wordt al heel lang gepest en wordt wekelijks geslagen en dit alles is hartverscheurend omdat hij er niets aan kan doen; het heeft helaas met economische problemen te maken. Ik herinner me vorig jaar dat hij maar 2 broeken had omdat hij geen geld had om nieuwe kleren te kopen..."

De jongen kon het niet langer verdragen dat zijn klasgenoten zijn leeftijdsgenoot in financiële nood zo behandelden, hij wist dat hij absoluut iets voor hem moest doen: "Mensen wisten wat hij doormaakte, maar hij werd nog steeds constant gepest. Ik wil er niet te diep op ingaan, maar hij is een lieve jongen en ik wilde hem gewoon laten weten dat mensen om hem geven en dat ik zijn pijn ken en dat ik wil dat hij zich welkom voelt."

Dus op een dag nodigde Brayden de gepeste jongen uit in een kamer naast de schoolklas en gaf hem een ​​cadeau dat hij nooit zou vergeten: een rugzak en twee tassen vol nieuwe kleren!

Advertisement

Nadat de scène van Braydens daad van vriendelijkheid online was verspreid, compleet met een omhelzing, namen veel mensen de situatie ter harte van de gepeste jongen (die anoniem wilde blijven) en zijn familie in financiële nood, en dus werd een inzamelingsactie gestart waarbij 7000 dollar werd opgehaald, exclusief te besteden aan Braydens klasgenoot en zijn familie.

Het gebaar van deze jongen was heel bijzonder en we hopen dat het kan worden beschouwd als een voorbeeld van empathie en vriendelijkheid jegens degenen die minder geluk hebben dan wij; een uitgestoken hand als teken van hulp kan soms zoveel doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt