Ze doet alsof ze de bruiloft afzegt om familieleden niet uit te nodigen, maar wordt verraden door de foto's van de gebeurtenis op sociale media - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze doet alsof ze de bruiloft afzegt…
Op 9-jarige leeftijd wil hij $15 aan zijn lerares geven:

Ze doet alsof ze de bruiloft afzegt om familieleden niet uit te nodigen, maar wordt verraden door de foto's van de gebeurtenis op sociale media

11 September 2021 • Door Janine
9.944
Advertisement

Wat zou je al niet doen om een ​​aantal familieleden niet uit te nodigen voor je bruiloft? Er zijn mensen die er, net als de vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal, alles voor over zouden hebben. In werkelijkheid heeft het verhaal nuances die veel gecompliceerder zijn dan dat, nuances die verwijzen naar geld en persoonlijke vendetta's. Echt jammer als we bedenken dat we het over familie hebben.

Een vrouw genaamd Karen (niet haar echte naam) had niet goed gelet op de kosten van haar huwelijk, zozeer zelfs dat ze een lening moest afsluiten bij haar broer en andere naaste familieleden. Bij de categorische weigering van deze laatsten besloot de bruid hen uit te sluiten van het feest met een werkelijk duivels plan. Jammer echter dat ze zichzelf uiteindelijk heeft verraden.

via: The Mirror

De toekomstige bruid had de totale kosten voor de dag van haar huwelijk niet goed berekend en moest 2 dagen voor de ceremonie haar broer om een ​​lening van 12.000 euro vragen. "Ik heb de aanbetalingen gedaan voor de zaal, de fotograaf, de catering, de bloemen en de DJ, maar ik wist niet dat ik op mijn trouwdag het volledige bedrag moest betalen, ik dacht dat ik later kon betalen", legde de vrouw uit aan haar broer, die weigerde haar die grote som geld te lenen. Geconfronteerd met de weigering van haar broer, voelde Karen dat er iets was gebroken, dus nadat ze had opgehangen met weinig hoop om dat bedrag van hem te ontvangen, voerde ze haar plan uit. Na dat telefoontje waarschuwde een bruidsmeisje Karens broer dat de bruiloft plotseling was afgelast.

Karen wendde zich toen ook tot andere familieleden in de hoop dat geld te kunnen lenen, maar ze weigerden allemaal. Het resultaat? Karen liet al deze mensen weten dat haar huwelijk was geannuleerd. Maar natuurlijk ging het gewoon door.

Nadat ze deed alsof ze de bruiloft had uitgesteld, verraadde Karen zichzelf door een jaar later foto's van haar trouwdag op Facebook te plaatsen. Een zeer dom gebaar, dat de vrouw had gemaakt om haar eerste trouwdag te vieren. Zoals we weten, ging Karen’s huwelijk gewoon door, zij het op kleinere schaal. Onder de gasten waren grote afwezigen, zoals haar broer, haar grootmoeder en enkele tantes.

Hoe gedroeg de bruid zich volgens jou? Vertel het ons in de reacties!

Tags: WTFBruiloftenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt