Hij geeft zijn moeder de auto van haar dromen om haar te bedanken: zij is de enige die altijd in hem heeft geloofd - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij geeft zijn moeder de auto van haar…
Oudere man gebruikt de haardroger als snelheidscamera om te snel rijdende auto's af te remmen Jongen vindt zijn ontvoerde hond terug door meer dan 1000 kilometer te reizen om hem te redden

Hij geeft zijn moeder de auto van haar dromen om haar te bedanken: zij is de enige die altijd in hem heeft geloofd

15 September 2021 • Door Janine
763
Advertisement

Je moeder is je moeder: hoe bedank je haar elke dag voor haar onvoorwaardelijke liefde? Er zijn veel manieren om nabijheid en genegenheid aan een ouder te tonen, maar het lijkt nooit genoeg. Een moeder zal altijd de grootste supporter van haar kinderen zijn, wetende dat haar liefde gedeeltelijk zal bijdragen aan hun succes.

Aloma Isaac Junior is een 27-jarige Nigeriaan, nu populair op sociale netwerken onder de naam Zicsaloma; de jonge man slaagde erin naam te maken en een carrière als komiek na te streven. De meeste van zijn followers volgen hem eigenlijk vooral om te lachen. Aan wie heeft hij al dit succes te danken? Ongetwijfeld zijn moeder! Zicsaloma weet hoe belangrijk zijn moeder voor hem is geweest, aangezien zij de enige was die volledig in zijn capaciteiten geloofde. Er gaat geen dag voorbij dat hij haar niet bedankt. En ook al wordt genegenheid niet afgemeten aan geschenken, Zicsaloma heeft haar een prachtige nieuwe auto gegeven.

Zicsaloma is waarschijnlijk bekend bij degenen die TikTok of Instagram vaak bezoeken, aangezien het aantal volgers op sociale netwerken enorm is (bedenk dat hij op Instagram wordt gevolgd door bijna 1 miljoen mensen). Zijn succes kwam niet plotseling: de jonge Nigeriaan werkte hard om de resultaten te behalen die hij verdiende. Voor wie het niet weet, Zicsaloma voltooide zijn literaire studies aan de universiteit en nam vervolgens deel aan een muzikale talentenjacht, waarin hij zijn natuurlijke zangtalent benadrukte en de halve finale bereikte. Zijn carrière heeft echter een verandering ondergaan vanaf het moment dat hij cabaretier wilde worden. Vandaag kun je naar zijn Instagram-kanaal gaan en lachen om zijn hilarische sketches. Kortom, voor hem is het verdiende succes gearriveerd en zijn moeder is daar natuurlijk erg trots op.

Zicsaloma's carrière loopt zo goed dat hij heeft besloten om zijn moeder een geweldig cadeau te doen, om haar te bedanken voor alle steun die ze hem door de jaren heen heeft gegeven. De man gaf zijn moeder een prachtige auto, waar zijn moeder al lang naar verlangde en van had gedroomd. De reactie van de vrouw was precies zoals Zicsaloma het zich had voorgesteld: springend van vreugde, tranen en ongeloof! Hij verklaarde dat een auto zeker niet al zijn dankbaarheid zal tonen, maar dat dit slechts het eerste zal zijn van vele geschenken die hij aan zijn moeder zal geven. Welverdiende cadeaus!

Advertisement

Zicsaloma is zich er terdege van bewust dat genegenheid niet gekocht kan worden met cadeaus of andere materiële dingen, maar hij wil zijn moeder toch een beetje "verwennen", om haar te bedanken voor alles wat ze voor hem heeft gedaan. Zijn moeder heeft hem nooit in de steek gelaten en natuurlijk zal hij hetzelfde met haar doen, haar nooit alleen laten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt