Ze bedankt haar adoptiemoeder door haar een thuis te geven: “Nu zal ik voor haar zorgen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze bedankt haar adoptiemoeder door haar…
Jonge fotograaf sluit vriendschap en maakt leuke selfies met de dieren die hij over de hele wereld ontmoet

Ze bedankt haar adoptiemoeder door haar een thuis te geven: “Nu zal ik voor haar zorgen"

14 September 2021 • Door Janine
3.815
Advertisement

De band die ontstaat tussen een moeder en haar dochter is altijd heel sterk en zelfs als er conflicten ontstaan, zal de moeder altijd de moeder zijn. Als kinderen en tieners begrijp je misschien niet 100% hoeveel ouders voor hun kinderen doen, maar er komt een tijd, als volwassenen, waarin je het je realiseert en waarin je er alles aan zou willen doen om je ouders voor alle liefde en steun te bedanken. In China, in 1993, vond een vrouw genaamd Hu een achtergelaten bundeltje op een stortplaats in de buurt van haar huis: het was een babytje! De vrouw dacht er niet lang over na en zonder het zelfs maar aan haar man te vragen, van wie ze in ieder geval wist dat hij het daarmee eens zou zijn, besloot ze haar te adopteren en voor haar te zorgen. Dat kleine meisje is nu volwassen geworden en heeft besloten dat het tijd is om "de gunst terug te geven" aan haar moeder.

via: Gatsuur

foto: Gatsuur

Hu en haar man wilden graag een kind, maar konden niet zwanger worden, dus de vreugde, vermengd met ongeloof, het vinden en redden van een kind dat in de steek was gelaten, is gemakkelijk voor te stellen. Het maakt niet uit of de economische omstandigheden van het echtpaar niet de beste waren, want het belangrijkste was om een ​​hecht en liefdevol gezin te zijn. Een missie die de moeder van het kind altijd met toewijding en vastberadenheid heeft uitgevoerd, ook na de vroegtijdige dood van haar man toen het meisje nog maar 4 jaar oud was.

Ondanks de armoede heeft de vrouw het kind nooit iets tekort gedaan en heeft ze er alles aan gedaan om haar van het nodige voedsel en onderwijs te voorzien. Op sommige dagen verkocht ze groenten op de markt, op andere dagen krekels en in plaats van melk gaf ze haar pap. Een moeder die nooit opgaf en altijd het beste wilde voor haar dochter. De dochter verliet het huis van haar moeder op 25-jarige leeftijd, verhuisde naar een andere stad en is nu getrouwd en heeft kinderen. Niettemin is de dochter nooit alle liefde en alle opofferingen van haar moeder vergeten, zozeer zelfs dat ze haar wilde “bedanken" met een geschenk en met de belofte dat ze haar nooit in de steek zou laten.

Omdat het huis van de moeder niet in goede staat was, besloot de dochter om een ​​ander huis voor haar te kopen, met twee verdiepingen!

Advertisement
foto: Gatsuu

"Toen ik een kind was, zorgde mijn moeder goed voor me. Nu is de tijd gekomen om voor haar te zorgen. Dat is mijn plicht", zei de jonge vrouw die haar moeder vaak bezoekt om haar gezelschap te houden. De moeder wil haar dochter echter niet tot last zijn en daarom probeert ze zichzelf altijd actief te houden met huishoudelijk werk: ze werkt in de moestuin, houdt kippen en verzamelt hout...

Ze heeft nu een beter huis om in te wonen en heeft ook nog steeds een bijzondere dochter naast zich!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt