Een 5-jarig meisje is genezen van kanker en rent om haar favoriete verpleegster te omhelzen: een ontroerende scène - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 5-jarig meisje is genezen van kanker…
16 dingen die op de antiekmarkt zijn gekocht, zo vreemd dat ze uit een andere wereld lijken te komen Haar man is te lelijk dus ze verwekt kinderen met haar ex-vriend: ze wilde niet dat ze op hun vader zouden lijken

Een 5-jarig meisje is genezen van kanker en rent om haar favoriete verpleegster te omhelzen: een ontroerende scène

17 September 2021 • Door Janine
2.582
Advertisement

Het is nooit gemakkelijk voor een ouder om te accepteren dat je kind aan een ongeneeslijke ziekte lijdt en dat hij het grootste deel van zijn jeugd opgesloten moet doorbrengen in een ziekenhuiskamer, inclusief ziekenhuisopnames, gespecialiseerde medische bezoeken, chirurgische ingrepen en allerlei soorten therapieën die nauwgezet moeten worden gevolgd. Voor jonge kankerpatiënten is de weg nog moeilijker, juist omdat velen het niet redden en hun kuur niet af kunnen maken. Anderen daarentegen, geholpen door de troost van mama, papa en de vele engelen in witte jassen, verslaan de ziekte op briljante wijze.

via: KTVU

Dit is het verhaal van de kleine Amelia, die twee jaar lang de gevaren van leukemie onder ogen moest zien en werd opgenomen in het Montefiore Pediatric Hospital in the Bronx, in New York; het pad naar herstel was helemaal niet gemakkelijk, maar na twee jaar slaagde het vijfjarige meisje erin de ziekte te verslaan en op eigen benen uit het ziekenhuis te lopen. Een triomf voor al diegenen die haar al die tijd hebben gevolgd, in de eerste plaats voor de ontroerde ouders, en vervolgens voor al het gezondheidspersoneel dat Amelia's stappen en overwinningen volgde terwijl ze vocht tegen leukemie.

Onder deze zeer trotse mensen van dit vijfjarige meisje bevond zich Talia Haviv, een verpleegster uit Montefiore die een heel speciale band had ontwikkeld met het in het ziekenhuis opgenomen meisje; de vrouw maakte deel uit van het team van verpleegsters die voor Amelia's situatie hadden gezorgd en was de eerste die het meisje hartelijk omhelsde toen ze officieel werd ontslagen.

Zoals je op de beelden kunt zien, dacht Amelia geen moment langer na en rende naar Talia om haar te omhelzen om haar te bedanken voor alles wat ze voor haar had gedaan in die twee zeer lange jaren. Als die engelen in witte jassen er niet waren geweest die haar met zoveel liefde steunden, troostten en verzorgden, wie weet of de kleine Amelia het zou hebben gehaald.

Maar nu is het tijd om het volledige herstel te vieren, in de ontroerde en vreugdevolle armen van Talia Haviv en haar zeer professionele team: dit buitengewone vijfjarige meisje ziekte heeft overwonnen die te vaak ongeneeslijk blijkt, wensen we van harte een leven vol vreugde, geluk en oneindige liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt