In 10 jaar heeft ze haar man 25 keer bedrogen, maar hij verwelkomt haar altijd alsof er niets is gebeurd

Janine image
door Janine

20 September 2021

In 10 jaar heeft ze haar man 25 keer bedrogen, maar hij verwelkomt haar altijd alsof er niets is gebeurd
Advertisement

Er zijn mensen die een gezond leven als monogaam stel willen en mensen die het na verloop van tijd gewoon niet meer kunnen en hun partner bedriegen met andere mensen; misschien zit er niet eens een simpele verklaring achter waarom je zo handelt, de oorzaak kan verveling zijn, een gevoel wat er niet meer is, of een moment in je leven waarop je nieuwe ervaringen wilt beleven met nieuwe mensen. We weten niet wat er precies omgaat in het hoofd van degenen die hun partner keer op keer bedriegen, maar het ongelooflijke geval dat we je vandaag vertellen heeft alle limieten overschreden...

via India Times

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

Dit absurde verhaal speelde zich af in een dorp in de regio Assam in India, en de hoofdpersoon is een moeder van drie kinderen (respectievelijk zes jaar, drie jaar en drie maanden); volgens berichten van haar buren of dorpelingen die haar kennen, is deze vrouw haar man nooit al te lang trouw geweest. Het lijkt erop dat de moeder in al die tijd haar echtgenoot 25 keer heeft bedrogen in ongeveer 10 jaar tijd, en elke keer keerde ze weer terug in de armen van haar echtgenoot Mafizuddin, die van beroep chauffeur is.

Elke keer als ze terugkomt, belooft ze haar gezin niet meer "weg te lopen", maar in plaats daarvan valt ze elke keer terug in haar gewoonten: "Vaak zegt mijn vrouw dat ze naar het huis van haar ouders was gegaan, andere keren om enkele van haar familieleden op te zoeken waar het niet goed mee ging, maar dat was niet zo, ze heeft me altijd bedrogen. Elke keer verwelkom ik haar weer in huis, omdat ik weet dat ze de moeder is van mijn drie kinderen en ze voor hen moet zorgen. Ik hou van haar, en bovendien, wie zal op de kinderen passen als ik haar niet naar huis laat komen?”, zei haar man.

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De situatie is werkelijk ongelooflijk, en Mafizuddin vertelde ook hoe het de laatste keer ging dat ze zonder waarschuwing van huis wegliep, tot nu toe de 25e escapade in ongeveer tien jaar huwelijk: "Toen ik thuiskwam van mijn werk, hoorde ik van mijn ouders dat ze er weer vandoor was en onze drie maanden oude zoon had achtergelaten bij een buurman die in de tussentijd op hem paste. Het excuus was dat ze wat voer ging halen om aan de geiten te geven, maar de realiteit is dat ik niet weet wanneer ze terugkomt."

Wat is jouw mening over deze vreemde en absurde gezinssituatie? Hoe zou jij hebben gehandeld als je in de plaats was geweest van deze iets te "toegeeflijke" echtgenoot?

Advertisement