Op 19-jarige leeftijd weet hij zijn eerste huis te kopen en moedigt hij de jonge mensen van nu aan: "Jullie kunnen het ook!"

Janine image
door Janine

20 September 2021

Op 19-jarige leeftijd weet hij zijn eerste huis te kopen en moedigt hij de jonge mensen van nu aan: "Jullie kunnen het ook!"
Advertisement

Het is niet gemakkelijk voor de jonge mensen van vandaag om een ​​solide en stabiele toekomst op te bouwen; we leven in een periode van grote economische crisis waarin de zekerheden om te dromen of zelfs maar een stabiele baan te krijgen steeds moeilijker worden, en de horizon van de toekomst voor de nieuwe generatie er niet rooskleurig uitziet. Jongeren van tegenwoordig weten heel goed dat het nooit gemakkelijk is om de juiste keuze te maken om een ​​fatsoenlijke toekomst veilig te stellen; maar deze jongen, nu 22 jaar, lijkt de oplossing te hebben gevonden voor zijn problemen, en voor die van een hele generatie.

via Lancs Live

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Zijn naam is Josh Parrott, hij is een 22-jarige Engelse jongen die, ongelooflijk genoeg, op 19-jarige leeftijd al eigenaar was van een huis dat hij kocht voor het "bescheiden" bedrag van £115.000: hoe deed hij dat? Om eerlijk te zijn, heel eenvoudig. Josh heeft altijd hard gewerkt terwijl hij naar school ging, waardoor hij een flink bedrag opzij kon zetten voor zichzelf en om een ​​toekomstig inkomen veilig te stellen; op 19-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste huis, maar hij ging er niet wonen, integendeel, hij besloot het te verhuren, om zo meer inkomsten te verwerven om een ​​ander huis te kopen. En zo gebeurde.

Op 22-jarige leeftijd kocht Josh Parrott een tweede huis voor £140.000, maar nogmaals, hij is niet van plan om daarheen te verhuizen en geeft er de voorkeur aan om bij zijn ouders te blijven wonen, althans voorlopig.

Advertisement
Lancs Live

Lancs Live

Het lijkt er ook op dat Josh niet van plan is om met de aankoop van nieuwe woningen te stoppen: hij wil op zijn 30e met 10 eigen huizen eindigen, er negen verhuren en er één vrij laten waar hij uiteindelijk zal gaan wonen zodra hij besluit zijn ouders te “verlaten” en een eigen gezin stichten. Zoals deze Brit uit Stockport, Great Manchester zei, is het tenslotte allemaal een kwestie van persoonlijke keuzes die elke jongen van zijn leeftijd in de praktijk kan brengen: "Er is geen reden waarom mijn leeftijdsgenoten geen huizen kunnen kopen op hun leeftijd. We moeten gewoon de mentaliteit overwinnen dat sommige dingen niet binnen een bepaalde leeftijd kunnen worden gedaan. Ik heb veel geld gespaard, dat wil zeggen, ik verspilde gewoon geen geld aan uitgaan en vermeed het kopen van overtollige kleding of banale dingen die ik niet nodig zou hebben. Al mijn vrienden vinden me saai!"

Kortom, Josh geeft er de voorkeur aan een extra offer te brengen nu hij jong is in plaats van het te doen als hij een volwassen man is; en geef hem eens ongelijk!

Advertisement