Deze hond controleert elke nacht of zijn baasjes slapen: een praktisch perfecte “oppas”

Janine image
door Janine

21 September 2021

Deze hond controleert elke nacht of zijn baasjes slapen: een praktisch perfecte “oppas”
Advertisement

Het hebben van een huisdier verandert het leven van de menselijke familie die heeft besloten het te verwelkomen, en ten goede. Het is bekend dat een hond of een kat na verloop van tijd een echt stabiel lid van het gezin kan worden, alsof het mensen zijn met woorden, redenering en gevoel. Het gevoel ontbreekt in ieder geval niet bij deze buitengewone vierbenige engelen, die, als ze eenmaal gehecht zijn aan hun baasjes, hen overspoelen met onvoorwaardelijke liefde.

via The Dodo

Advertisement

Maak kennis met Killian, een zeer lieve hond die al een tijdje deel uitmaakt van de familie Rottet; deze trouwe viervoeter is zo gewend geraakt aan het gezinsleven dat het bijna de plaats lijkt in te nemen van mama Kelly, die elke dag voor haar drie kinderen zorgt. Het is bekend, de relatie die kan ontstaan ​​tussen een kind en een hond kan buitengewoon speciaal zijn, en dat is precies wat er gebeurde met Killian en de drie kinderen van Kelly Rottet.

Elke nacht, als de drie kinderen van het huis eenmaal in hun bed in slaap zijn gevallen, kan Killian het niet helpen om te controleren of alles goed gaat, en of ze vredig slapen, alsof hij hun moeder is!

Killian loopt door de kamers van het huis om ervoor te zorgen dat alle leden van de familie gezond zijn en vooral zoete dromen hebben; eerst gaat hij naar de kamer van de drie kinderen, dan verplaatst hij zich en gaat kijken of Kelly en haar man ook vredig slapen!

Advertisement

Deze prachtige gewoonte van Killian werd vereeuwigd door de beveiligingscamera's van huize Rottet; in een van de geregistreerde video's zie je Killian door de slaapkamers van het huis lopen, alsof hij de inspectie moest doen voor de nachtrust. Kelly Rottet is er zeker van dat haar geliefde hond zich zo gedraagt omdat hij "welterusten" wil zeggen tegen zijn favoriete mensen, tegen degenen die hem met open armen hebben ontvangen en hem het gevoel geven deel uit te maken van de "roedel".

De zeer tedere beelden van de beveiligingscamera van de familie Rottet lijken immers voor zich te spreken:

Zo'n lief tafereel kon niet anders dan onmiddellijk de wereld rondgaan en de harten van honderdduizenden internetgebruikers doen smelten; wie wil er tenslotte niet zo'n zorgzame hond in huis om welterusten te zeggen voordat we naar bed gaan en ons controleert om ons een veilig en beschermd gevoel te geven?

Advertisement