Moeder dwingt haar zoon om bij 40 graden in de zon te rennen: een controversiële straf

Janine image
door Janine

25 September 2021

Moeder dwingt haar zoon om bij 40 graden in de zon te rennen: een controversiële straf
Advertisement

We kunnen niet oordelen over de beslissingen van ouders over hoe ze hun kinderen moeten opvoeden, het enige wat we kunnen doen is enkele methoden veroordelen en in twijfel trekken die misschien te streng lijken om dingen te veranderen; maar aan de andere kant, wat er gebeurt binnen een gezin, de gewoonten, de waarden die het nastreeft, is niet aan ons om te veranderen. Toch heeft de zware straf van deze moeder voor veel ophef gezorgd op het internet, omdat ze als te streng werd beschouwd voor haar 5-jarige zoon.

via The Sun UK

Advertisement
kat.rodriguez/TikTok

kat.rodriguez/TikTok

De vrouw heet Katerina Rodriguez, ze woont in de Verenigde Staten en plaatste enige tijd geleden afbeeldingen op haar TikTok-profiel, later verwijderd door de auteur zelf, waarin ze de zware straf liet zien die ze voor haar vijfjarige zoon had; volgens zijn moeder had het kind zich al lang misdragen, vooral op school, en om deze reden bedacht ze een straf die hij nooit zou vergeten, ten goede of ten kwade.

Katerina liet haar zoon rennen onder de brandende zon en bij een buitentemperatuur van 40 graden om hem een ​​belangrijke les te leren: dat hij zich vanaf die leeftijd goed moet leren gedragen om volwassen te worden: "Mijn vijfjarige zoon wil niet naar zijn leraren luisteren op school (...) Hij maakt vervelende geluiden in de klas, is snel afgeleid, denkt dat hij niet hoeft te kalmeren als hij uit de tuin komt en heeft driftbuien…”

Advertisement
kat.rodriguez/TikTok

kat.rodriguez/TikTok

En dus dwong ze haar 5-jarige zoon met haar te rennen onder de brandende zon, met een temperatuur van 40 graden; een warm klimaat dat echter de ijzeren wil van de moeder niet spaarde, die later verklaarde, nadat ze de video op TikTok had verwijderd vanwege de vele ophef en de vele verbale aanvallen van andere gebruikers, dat ze alles al met haar zoon had geprobeerd, maar zich niet kon concentreren op school, zich misdroeg en constant naar huis wilde of lawaai maakte om anderen af ​​te leiden.

En als reactie op gebruikers die haar aanvielen, zei Katerina Rodriguez: "Het gaat niemand iets aan, maar ik probeer een man groot te brengen!”

kat.rodriguez/TikTok

kat.rodriguez/TikTok

Wat vind je van de straf van deze moeder, opgelegd aan de vijfjarige jongen? Te streng of redelijk? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement