Een conciërge is geschokt als leraren hem een ​​auto geven om naar zijn werk te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Een conciërge is geschokt als leraren…
Hij heeft maar $20 te besteden aan schoenen voor zijn zoon, maar een gulle man biedt aan om ze voor hem te kopen Hij wint bijna een miljoen dollar in de loterij, maar geeft het liever aan zijn familie dan het voor zichzelf te houden

Een conciërge is geschokt als leraren hem een ​​auto geven om naar zijn werk te gaan

11 Oktober 2021 • Door Janine
1.883
Advertisement

Chris Jackson is, net als vele anderen, een harde werker, die zich graag dagelijks bezighoudt met al zijn taken binnen Unity Grove Elementary School. Chris is een voorbeeldige conciërge, geliefd bij alle studenten en docenten van de school, zozeer zelfs dat toen hij wat extra hulp nodig had, al het onderwijzend personeel en de lokale gemeenschap niet aarzelden. De goede conciërge is altijd omschreven als een behulpzaam persoon: "Wat je ook nodig hebt, Chris zal het voor elkaar krijgen", zegt Jodi Combs, een van de docenten op de school. En daarom kon de gemeenschap, met een beetje vindingrijkheid en de hulp van de mensen die het dichtst bij de school stonden, Chris helpen door hem een ​​auto te geven om naar zijn werk te gaan.

Een praktische en vastberaden man als Chris kon het zich zeker niet veroorloven kostbare tijd te verspillen door lopend naar zijn werk te gaan. Helaas bleek de conciërge geen eigen voertuig te hebben waarmee hij gemakkelijk naar zijn werk kon gaan zonder "kostbare tijd te verspillen" waarin hij op school van dienst kon zijn. Bovendien hadden zijn collega's op school ontdekt dat de man, zo vrijgevig en geliefd bij iedereen, het economisch niet zo goed had. Om zijn frustratie een beetje te overwinnen en hem te helpen met zijn onmiddellijke behoeften, hebben Combs en een andere lerares, Megan MacDonald, $1.000 voor hem ingezameld. Later begonnen de twee docenten nog een inzamelingsactie om te proberen een gebruikte auto te kopen die ze aan Chris konden geven.

Het werk en de persoonlijkheid van Chris zijn zo belangrijk voor de hele school dat iedereen hem de meest oprechte genegenheid heeft getoond.

Dit is het moment waarop Chris de sleutels van zijn nieuwe auto ontvangt:

Today was one of those days that makes you smile for hours. Through the generosity of our staff, we have been able to bless our head custodian Mr. Chris in his time of need. In the past few months, Ms Combs and Ms MacDonald have orchestrated collection for funds to help him find housing and utility payments. Thanks to a wonderful Jackson friend, today the staff gifted Chris A CAR so he no longer has to walk to work! Little did we know, it was his favorite type of car, and he was stunned to know that it was HIS! Unity Grove is a special place, and we are so grateful for the people who are in our lives. #unitymakesusgreat

Pubblicato da Unity Grove Elementary su Lunedì 16 agosto 2021

Alles verliep van een leien dakje: via een besloten Facebook-groep wisten de twee docenten genoeg geld op te halen om een ​​gebruikte auto te kopen. En een van de vrienden van Megan MacDonald had zojuist zijn oude Chevrolet Impala te koop aangeboden - perfect voor Chris!

Chris was helemaal verbijsterd toen de vrouw hem de autosleutels overhandigde: “Lieverd, deze is vanaf vandaag van jou!". De scène werd uiteraard gefilmd en het enthousiasme van Chris bij het bedanken van de docenten en iedereen die meedeed aan de inzameling was groot.

Advertisement

Een oprecht persoon als Chris heeft zijn collega's en studenten letterlijk aangestoken met zijn positiviteit en toewijding aan het werk. Dit zijn de vruchten die worden geplukt als je je werk goed doet en jezelf vriendelijk en beschikbaar stelt tegenover anderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt