Fotograaf verwijdert de foto's die van het bruidspaar zijn gemaakt voor hun ogen: een bruiloft om nooit te vergeten

Janine image
door Janine

25 September 2021

Fotograaf verwijdert de foto's die van het bruidspaar zijn gemaakt voor hun ogen: een bruiloft om nooit te vergeten
Advertisement

Heb je ooit een bruiloft bijgewoond waarbij de fotograaf van alles deed om die buitengewone dag voor het paar te verpesten? Een vrij zeldzame maar tegelijkertijd absurde situatie die om heel verschillende redenen kan gebeuren. Om te getuigen hoe zo'n onaangename gebeurtenis kan plaatsvinden, dacht deze anonieme vrouw, die op Reddit haar ongenoegen publiceerde na deelname aan een beslist... turbulente bruiloft!

via The Independent

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

De anonieme vrouw die de post op Reddit schreef, zei dat ze de officiële huwelijksfotograaf was van een goede vriend van haar; het is jammer dat de hoofdpersoon van dit absurde verhaal nooit een professionele fotograaf is geweest, maar een dierentrimster die graag foto's maakt van haar viervoetige klanten en deze op haar sociale kanalen publiceert. Deze en andere zaken maakten de trouwdag waarvoor ze was uitgenodigd werkelijk onvergetelijk, maar om de verkeerde reden. Hier is haar verhaal: "Ik ben niet echt een fotograaf, ik ben een hondentrimster. Ik maak de hele dag veel foto's van honden om ze op Facebook en Instagram te zetten, ik fotografeer zelden andere dingen dan honden, hoewel ik wat ervaring heb. Een vriend van mij is een paar dagen geleden getrouwd en omdat hij geld wilde besparen, vroeg hij me of ik voor de foto's kon zorgen. Ik vertelde hem dat het niet echt mijn sterkste punt is, maar hij overtuigde me ervan dat het hem niet kon schelen of ze perfect waren: ze hadden een krap budget en ik stemde ermee in om het te doen voor $250, wat niets is voor een evenement van 10 uur.

Kortom, uiteindelijk fotografeerde ik de ceremonie, en tijdens de receptie filmde ik de toespraken van de genodigden. Ik begon rond 11 uur en zou rond 19.30 uur klaar zijn. Rond 17.00 uur werd er eten geserveerd en kreeg ik te horen dat ik niet mocht stoppen om te eten omdat ik foto's moest maken; in feite hadden ze niet eens een stoel aan tafel voor me gereserveerd. Ik was moe en op dit punt had ik er spijt van dat ik het voor een prikkie had gedaan, en het was ook nog eens ontzettend warm…”

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

De vrouw beëindigde haar relaas toen met deze woorden: "Ik vertelde de bruidegom dat ik 20 minuten weg moest om iets te eten en te drinken. Er was geen bar open of zoiets, ik kon zelfs geen water krijgen. en mijn twee flessen water waren allang leeg. Hij antwoordde dat ik foto’s moest maken of zonder betaald te worden kon vertrekken. Met de hitte, de honger, de algemene ergernis van de omstandigheden, vroeg ik hem of hij het meende en hij zei ja, dus ik heb alle foto's voor zijn ogen verwijderd die ik van hen had gemaakt en rende weg met de mededeling dat ik zijn fotograaf niet meer was. Vertel me nu eens, ben ik de slechterik in de situatie?"

Veel Reddit-gebruikers hebben de kant gekozen van de geïmproviseerde bruidsfotografe, hoe zou jij op zo'n situatie hebben gereageerd?

Advertisement