Bruidegom gefotografeerd bij het aansnijden van de taart in T-shirt en korte broek: "Respectloos voor de bruid" - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruidegom gefotografeerd bij het aansnijden…
Verkeersagent deelt zijn paraplu met twee zwerfhonden: hij wilde ze beschermen tegen de hevige regen Een oudere man valt op de grond en vijf jongens helpen hem overeind: het gebaar gaat meteen viraal

Bruidegom gefotografeerd bij het aansnijden van de taart in T-shirt en korte broek: "Respectloos voor de bruid"

04 Oktober 2021 • Door Janine
1.874
Advertisement

Een stel dat ervoor kiest om in onderling overleg te trouwen, zal er alles aan doen om hun huwelijk zo goed mogelijk te organiseren. Hoewel er details en situaties zijn waar de bruid vooral aan denkt, heeft de bruidegom ook zijn ruimte en verantwoordelijkheden. Het is noodzakelijk om de gasten, het menu, de plaats van de ceremonie en vooral... de kleding vast te stellen! Het kopen van een trouwjurk is een delicate aangelegenheid en de bruid is meestal altijd op zoek naar de mooiste, duurste en meest luxueuze jurk. Wat te doen als de bruidegom daarentegen niet zo verfijnd is? Op internet veroorzaakte de foto van een bruidspaar die de taart aansnijdt, waarop hij gekleed is in vrijetijdskleding, voor ophef.

via: Reddit
foto: Reddit

Zwart T-shirt met korte mouwen, met een kleurrijke print op de borst, beige bermuda en (vermoedelijk) sportschoenen compleet met witte sokken, - dit is de werkelijk onelegante kleding waarmee de bruidegom zichzelf zou hebben gepresenteerd. In plaats daarvan draagt ​​de bruid een witte jurk, helemaal in lijn met wat een sprookjeshuwelijk zou moeten zijn. Als je ze naast elkaar ziet, op het moment van het aansnijden van de taart, vraag je je af of zijn gebrek aan toewijding om zichzelf te presenteren in zulke kleding ook wordt weerspiegeld in hun relatie: het lijkt erop dat een van de twee, in feite, hun relatie veel belangrijker vindt, althans zo hebben sommige gebruikers het geïnterpreteerd.

De meeste opmerkingen waren nogal kritisch over de bruidegom, wiens gedrag werd beschreven als "respectloos" voor zijn wederhelft. Iemand anders suggereerde dat hij zich misschien kort na de ceremonie in vrijetijdskleding had omgekleed. We weten niet wat de waarheid is, maar de rode draad tussen de opmerkingen is altijd deze: "Als je partner niet zo enthousiast is om met je te trouwen als jij bent om met hem te trouwen, doe het dan gewoon niet. Single zijn is beter dan samen zijn met iemand die alleen het hoogst noodzakelijke doet”. Ben je het ermee eens?

Tags: WTFBruiloftenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt