Ze geeft £4.100 uit om zichzelf mooi te maken op het moment van de bevalling: "Het gaat om mijn mentale gezondheid!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze geeft £4.100 uit om zichzelf mooi…
Kapper ligt op de grond om een ​​autistisch kind gerust te stellen wiens haar hij moest knippen Wanhopige moeder: “Op de verjaardag van mijn zoon met het syndroom van Down kwam maar één persoon opdagen”

Ze geeft £4.100 uit om zichzelf mooi te maken op het moment van de bevalling: "Het gaat om mijn mentale gezondheid!"

08 Oktober 2021 • Door Janine
2.056
Advertisement

Alle vrouwen die minstens één keer in hun leven een kind hebben gebaard, hebben er ongetwijfeld niet aan gedacht om zichzelf mooi te maken op het zeer delicate moment van de bevalling; op die momenten die nooit voorbij lijken te gaan, zijn de belangrijkste dingen om aan te denken andere, zoals pijn, weeën, wachten op de komst van een nieuw, bijzonder leven dat negen lange maanden in de baarmoeder zat. Toch is er een vrouw, een Britse influencer genaamd Carla Bellucci, die er anders over denkt...

via: The Sun UK

Haar naam is Carla Bellucci en ze is een vrij bekend personage in de wereld van het web, en het is zeker niet de eerste keer dat er over haar wordt gesproken dankzij (of vanwege) haar keuzes en dubieuze uitspraken. Een van haar laatste publieke uitspraken, die tot veel ophef heeft gezorgd, betreft het moment van haar bevalling. De Engelse vrouw zei dat ze op dit moment ongeveer 4.100 pond heeft uitgegeven om zichzelf mooi te maken op die voor haar erg belangrijke dag. Dit is wat ze zei: "Ik heb een paar gekke dingen gedaan. Ik wil mooi zijn op het moment van de bevalling. Ik zal een keizersnede krijgen, zodat ik de mogelijkheid had om mezelf te organiseren. Ik heb allerlei afspraken gemaakt zodra ik de uitgerekende datum wist. Ik heb besloten dat ik in vorm wil zijn voor die dag, ik zou er nooit onverzorgd uit willen zien. Het is belangrijk omdat je je op die manier beter voelt op dat delicate moment, het gaat gewoon om mijn mentale gezondheid!"

En Carla Bellucci voegde eraan toe: “Bedenk dat ik een wax voor het hele lichaam heb geboekt. Je weet niet hoe lang het duurt om te herstellen na een keizersnede. Als er iets misgaat en ik weken in het ziekenhuis beland, wil ik al die tijd mooi zijn, ik wil niet onverzorgd in het ziekenhuis liggen zolang ik daar blijf.”

Simpel gezegd, heeft deze influencer £4.100 uitgegeven aan een lifting van haar wenkbrauwen, een lipfiller en gezichtsreiniging, een nieuw kapsel met highlights, ze heeft haar tanden gebleekt, en is naar de manicure en pedicure geweest. En ondanks alles lijkt het haar niet genoeg: waarom deze dwang om er perfect uit te zien tijdens de bevalling?

Advertisement

Op zo'n delicaat en belangrijk moment voor een toekomstige moeder, komt alles op de achtergrond te staan, ook het fysieke aspect, maar Carla Bellucci lijkt er anders over te denken: zal ze gelijk hebben omdat ze zoveel geeft om haar “ziekenhuis”-uiterlijk? Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt