Stel besluit de bruiloft niet te houden en geeft al het geld uit om van 4 huwelijksreizen te genieten - BekijkDezeVideo.nl
x
Stel besluit de bruiloft niet te houden…
Hij scheert zijn baard na 8 jaar en laat iedereen verbijsterd achter: zelfs zijn vrouw herkent hem nauwelijks Deze vrouw is eindelijk geslaagd voor het praktijkexamen:

Stel besluit de bruiloft niet te houden en geeft al het geld uit om van 4 huwelijksreizen te genieten

13 Oktober 2021 • Door Janine
1.644
Advertisement

Soms brengt een bruiloft veel stress met zich mee en kost het veel geld. Een Amerikaans stel besloot het niet te doen en het geld te gebruiken om vier verschillende huwelijksreizen te organiseren. Met de $15.000 die voor het evenement was gepland, reisden ze naar Griekenland, Italië, Hawaï en Marokko. Natuurlijk waren niet alle familieleden blij met deze beslissing, maar voor het pasgetrouwde stel was het de realisatie van hun droom en de opluchting dat ze alle stress die het organiseren van deze feesten met zich meebrengt, hebben vermeden.


De trouwdag moet een van de mooiste dagen van iemands leven zijn. Om deze reden kan het organiseren van de ceremonie erg stressvol zijn. Er zijn veel details waar je aan moet denken, waarbij je altijd rekening moet houden met de kosten die erg hoog kunnen zijn.

Een jong stel uit New York had bijzonder veel last van stress als gevolg van deze gebeurtenis. Ze meldden op sociale media dat ze besloten om de plannen voor een bruiloft van $15.000 te wijzigen en dit geld in plaats daarvan te gebruiken voor... vier huwelijksreizen. De jonge bruid, Yulia Thomas, legde deze beslissing uit door te zeggen:

“Het was zo stressvol en duur geworden. Onze families hadden vervelende verzoeken zonder na te denken over mijn echte behoeften. Bovendien was ik niet van plan om de tijd van het feest te besteden aan het ontvangen van gasten, oude ooms en tantes en andere familieleden, en de trouwjurk interesseerde me niet eens!”

Dus keken, Yulia en haar vriend, negen maanden voor de trouwdatum, elkaar in de ogen en zeiden: “Maar wie dwingt ons ertoe? Wie moeten we gelukkig maken, ons of onze families?"

Op dezelfde dag kocht Yulia een prachtige witte jurk voor $50, belde ze hun twee beste vrienden en trouwden ze tijdens een eenvoudige ceremonie. Zo gezegd zo gedaan. Met de rest van het geld hebben ze zich echter vier prachtige reizen toegestaan, mede dankzij het feit dat Yulia's man in de luxe reisbranche werkt. Vier huwelijksreizen tussen de tempels van het oude Griekenland, in de steegjes van de Italiaanse Rivièra, door Marokkaanse markten en ten slotte op de stranden van Hawaï. Vier onvergetelijke reizen.

"Natuurlijk kan ik niet zeggen dat onze ouders er blij mee waren," zei Yulia. "Maar ze moesten ook erkennen dat voor hen ons geluk het allerbelangrijkste is!"

Hebben ze naar jouw mening het juiste gedaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt