Hij trouwt met zijn rijstkoker en scheidt al na 4 dagen: "Geen enkele partner is perfect" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij trouwt met zijn rijstkoker en scheidt…
Ze woont in een busje om de huur niet te betalen en ontdekt dat ze meer dan 13.000 euro per jaar bespaart Hij scheert zijn baard na 8 jaar en laat iedereen verbijsterd achter: zelfs zijn vrouw herkent hem nauwelijks

Hij trouwt met zijn rijstkoker en scheidt al na 4 dagen: "Geen enkele partner is perfect"

13 Oktober 2021 • Door Janine
1.612
Advertisement

Niet alle huwelijken zijn voorbestemd om een ​​gelukkig einde te hebben, sommigen duren jaren met dezelfde passie en gevoelskracht, en anderen hebben een zeer korte duur, van slechts een paar dagen. Zal het een kwestie zijn van compatibiliteit of van verschillende standpunten? Het is onmogelijk om een ​​volledig antwoord op deze vraag te geven, maar feit is dat het verhaal dat we je vandaag willen vertellen echt ongelooflijk is en je voor eens en voor altijd zal doen nadenken over het sacrament van het huwelijk!

via: Daily Star

Putih,pendiam,manutan.gk banyak bicara,pinter masak..idaman bgt😊..anget meneh..tanpamu berasku gk mateng😀..#hiburan #senimanfotonyeleneh #sulekers

Pubblicato da Khoirul Anam su Domenica 19 settembre 2021

Zijn naam is Khoirul Anam, hij woont in Indonesië en hij ging de wereld rond toen hij foto's op zijn Facebook-profiel publiceerde waarin hij de wereld zijn geluk liet zien: hij besloot te trouwen met zijn elektrische rijstkoker, waar hij smoorverliefd op was geworden. En het was zeker geen "nep" ceremonie, de man tekende zelfs de documenten die de verbintenis tussen hem en het apparaat legaliseerden, zoals je zult zien aan de afbeeldingen die zijn gepubliceerd door Khoirul.

De reden waarom deze jongen uit Indonesië ervoor koos om met een rijstkoker te trouwen, is ons niet bekend, maar in een van zijn berichten op Facebook zegt hij in het bijschrift dat zijn "bruid" beschrijft: "ze is wit, ze is liefdevol en ze is gehoorzaam. Zonder haar zou mijn rijst niet tot in de perfectie bereid zijn.”

Een echte liefdesverklaring ... uniek in zijn soort, geen twijfel mogelijk!

Advertisement

Maar niet alle liefdes zijn bedoeld om voor altijd te duren. Bedenk dat het huwelijk tussen deze Indonesische jongen en zijn favoriete apparaat slechts vier dagen duurde, waarna de man besloot definitief van de rijstkoker te scheiden; de reden? Zoals Khoirul in een volgend bericht op Facebook zei: "Mijn beslissing is definitief, heel zwaar. Maar dat is wat ik nu denk; uiteindelijk is geen enkele partner perfect!"

Dat klopt, beste Khoirul, geen enkele partner is perfect, sentimentele relaties en relaties met andere mensen zijn al erg ingewikkeld, we durven ons de complexiteit niet voor te stellen van elke dag te moeten communiceren met een elektrisch apparaat dat rijst kookt. We zijn er zeker van dat alles goed is gekomen met deze Indonesische jongen, uiteindelijk.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt