Trotse vader prijst de toewijding van zijn 14-jarige zoon om de hele dag in een fastfoodrestaurant te werken: stortvloed van kritiek - BekijkDezeVideo.nl
x
Trotse vader prijst de toewijding van…
Ze rekenen £3 voor elk stuk taart op hun bruiloft: een gast neemt nog een stuk en ze vragen hem het verschil bij te betalen Deze hond heeft het web

Trotse vader prijst de toewijding van zijn 14-jarige zoon om de hele dag in een fastfoodrestaurant te werken: stortvloed van kritiek

10 Oktober 2021 • Door Janine
1.532
Advertisement

Werk is wat ons in staat stelt om in waardigheid te leven, of dat zou het tenminste moeten zijn, aangezien het ons in staat stelt om rekeningen, huur en andere dagelijkse uitgaven te betalen. Vroeg of laat zal iedereen in het leven moeten werken om de kost te verdienen. Maar op welke leeftijd is het goed om ermee te beginnen? Zeker, de eerste levensjaren moeten gereserveerd zijn voor spelen, studie en alles wat met kindertijd en adolescentie te maken heeft. Als je eenmaal meerderjarig bent, ben je vrij om te doen wat je wilt. Meestal is het tijdens de adolescentie dat je je eerste baantje hebt en een idee krijgt van wat het betekent om een ​​vaste tijd te hebben om te respecteren en andere soortgelijke verantwoordelijkheden.

Chris Crawford is absoluut trots op zijn zoon die, slechts 14 jaar, enthousiast werkt in een bekende fastfoodketen. Op internet hebben veel gebruikers kritiek geuit op het feit dat zo'n jonge jongen werkt.

Vader Chris heeft een openbare post op Facebook geplaatst waarin hij trots zijn 14-jarige zoon prijst die druk is met alweer een bestelling van een klant van Burger King, de bekende Amerikaanse fastfoodketen. "Hij werkt niet alleen elke dag, maar ook in de weekenden wanneer de meeste kinderen van de zomer genieten, en hij gaat er heel vroeg heen en maakt lange dagen”, zegt Chris, "hij geniet van elke minuut dat hij werkt. Geld verdienen, sparen om een ​​auto te kopen, verantwoordelijkheid nemen in zijn beslissingen, een respectabele jonge man worden: ik zou niet trotser op hem kunnen zijn! Neem er een voorbeeld aan, slappelingen!".

Veel internetgebruikers delen echter niet al het enthousiasme van Chris en de reden is heel simpel: een kind moet genieten van zijn jeugd in plaats van fulltime te werken in een fastfood.

Het internet is verdeeld over de post van deze trotse vader en benadrukt de standpunten van degenen die beweren dat er tenslotte niets mis mee is om kinderen te leren wat het betekent om te werken, je geld te verdienen en te sparen om een ​​auto te kopen. Aan de andere kant denken sommigen dat het juist deze vroege ervaringen zijn die trauma en ongemak veroorzaken op volwassen leeftijd.

"Als kind ervoor kiezen om fulltime te werken in plaats van van de zomervakantie te genieten, betekent dat er iets vreemds aan de hand is”, merkte een gebruiker op, terwijl weer een ander erop wees dat “een deeltijdbaan bij Burger King" een voltijdbaan lijkt te zijn voor deze jongen. Een andere kritische opmerking onderstreept hoe de jongen erin slaagt de hele dag van huis weg te zijn met het excuus om te werken, een symptoom dat het thuis misschien niet zo leuk is. Bovendien zijn er mensen die beweren dat de jongen op deze manier niet de ware betekenis van "gematigdheid" zal leren, omdat hij altijd zal denken dat door zijn gedrag tot het uiterste door te voeren, hij op de een of andere manier zal worden beloond. Alsof dat nog niet genoeg is, is het risico dat je op volwassen leeftijd snel moe wordt van het werken en misschien van het ondergaan van echt inspannend werk, veel groter is nadat je "een heel leven hebt gewerkt".

Advertisement

Kortom, er is veel kritiek op deze vader die zijn zoon op 14-jarige leeftijd laat werken, maar er zijn ook mensen die niets verkeerds zien aan een beetje "gezond werken" en verantwoordelijkheid.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt