De bruid vraagt ​​om door haar biologische en adoptievader naar het altaar te worden begeleid: een ontroerend tafereel - BekijkDezeVideo.nl
x
De bruid vraagt ​​om door haar biologische…
Oma gaf haar kleindochter zakgeld, maar ontdekt dat haar schoondochter het geld in eigen zak stak: nu dreigt ze haar aan te klagen

De bruid vraagt ​​om door haar biologische en adoptievader naar het altaar te worden begeleid: een ontroerend tafereel

09 Oktober 2021 • Door Janine
2.089
Advertisement

Ouders zijn niet alleen de biologische, maar ook en vooral degenen die erin slagen hun kinderen met liefde op te voeden en daarom is het niet de bloedband die het verschil maakt. Elk adoptiekind heeft echter op een bepaald moment in zijn volwassen leven de drang om op zoek te gaan naar zijn biologische ouders. Tegenwoordig zijn er veel computer- en technologische systemen om informatie over mensen en verwantschapsstaten te vinden en daardoor is het met een beetje geduld en een beetje geluk mogelijk om de gewenste informatie terug te vinden. Kara Miller wist dat ze geadopteerd was toen ze nog maar twee dagen oud was en hoewel ze heel vreedzaam en gelukkig opgroeide in haar adoptiegezin, wilde ze altijd haar biologische ouders leren kennen. Dankzij zorgvuldig onderzoek kon Kara haar vader opsporen. Op haar trouwdag vroeg Kara haar beide vaders om haar naar het altaar te vergezellen: een zeer emotionele scène.

via: People

Kara werd geadopteerd toen ze nog maar 2 dagen oud was, door Doug en Dana Ashby, onberispelijke adoptieouders. Dana, de moeder, wist dat Kara graag de identiteit van haar biologische ouders zou willen achterhalen - een wens die waarschijnlijk alle geadopteerde kinderen hebben - dus stelde ze voor om gebruik te maken van de gratis DNA-testkits, verspreid door MyHeritage. Het was 2019 en Kara wist toen nog niet dat ze een paar jaar later door haar beide vaders, de adoptie- en de biologische, naar het altaar zou worden vergezeld.

Mark Wadley kreeg Kara toen hij 19 was, maar hij had niets meer over haar gehoord: "Ik wist nooit dat die dag ooit zou komen. Ik had nooit gedacht dat het zou gebeuren. Ik heb me altijd afgevraagd waar ze was, hoe ze was en zo, maar ik wist nooit of het ooit zou gebeuren." Toen ze ontdekten dat hun DNA overeenkwam, verspilden ze geen tijd en stelden ze de datum vast voor de vader-dochter-ontmoeting een paar weken na de grote ontdekking. "Ik was erg nerveus maar ook erg blij," zei Mark, "ik vertelde haar dat we elkaar moesten ontmoeten en we hadden een afspraak voor twee weken later. Maar na een paar dagen voelde ik dat ik niet zo lang kon wachten en vroeg ik haar om elkaar eerder te ontmoeten. We wonen op 2 uur rijden van elkaar, dus we hebben elkaar in een bar ontmoet".

Kara trouwde op 18 september en voor deze zeer belangrijke gebeurtenis vroeg ze haar twee vaders om aanwezig te zijn. Je kunt je voorstellen wat een eer het was voor Mark. "Het was fantastisch," zei de jonge bruid, "deze dag was veel perfecter dan ik ooit had kunnen krijgen. Het was allemaal geweldig!"

Wat te zeggen... veel geluk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt