Autistische jongen wordt 15 maar heeft geen vrienden: “Niemand heeft hem gefeliciteerd” - BekijkDezeVideo.nl
x
Autistische jongen wordt 15 maar heeft…
Deze hond heeft het web

Autistische jongen wordt 15 maar heeft geen vrienden: “Niemand heeft hem gefeliciteerd”

09 Oktober 2021 • Door Janine
3.934
Advertisement

Onze kinderen met speciale behoeften moeten koste wat kost worden beschermd, zowel tegen de gevaren van het dagelijks leven als tegen de pesterijen, vooroordelen en nodeloze gemeenheid. Tegen veel van deze kinderen die met autisme zijn geboren, wordt zeer ongepast gedrag getoond; bedenk dat de kleine hoofdpersoon van dit ontroerende verhaal, een jongen genaamd Daniel jarig was, maar door niemand werd gefeliciteerd…

via: CBS News

Kevin Harrison vertelde dit verhaal op Twitter, de vader van de Engelse autistische jongen die 15 jaar was geworden; de vader wist heel goed dat zijn toestand zijn zoon niet toestond om vrienden te maken met leeftijdsgenoten, hij was een erg eenzame jongen en daaronder leed hij erg. In het verleden had Kevin geprobeerd om nieuwe vrienden voor Daniel Harrison te vinden door een oprechte oproep aan gebruikers op Twitter te plaatsen, maar zonder succes.

Bij de tweede poging, ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van zijn zoon, wilde Kevin Harrison zijn laatste kaart spelen: niemand had zijn zoon een fijne verjaardag gewenst, en nu zocht hij iemand die deze dag speciaal voor hem kon maken!

foto: Twitter

In het bericht dat op Twitter werd gepubliceerd, zei vader Kevin: "Daniel is mijn zoon en hij is een autistische jongen. Hij heeft niet eens een vriend. Vandaag is zijn verjaardag. Op een dag schreef hij dat zijn twee wensen waren om te leren autorijden en vrienden maken. Wens hem een ​​gelukkige verjaardag. Laat hem alsjeblieft zien dat iemand om hem geeft. Deel dit bericht alsjeblieft!"

Kevin had niet verwacht dat zijn publicatie en deze ontroerende woorden zoveel zou hebben losgemaakt bij de mensen op het web; in korte tijd ging het bericht van vader Kevin viraal en er waren heel veel sterren die meededen om Daniel een heel speciale gelukkige verjaardag te wensen!

Advertisement
foto: Twitter

Onder de sterren die zich aansloten bij de wens voor de 15-jarige autistische jongen was er bijvoorbeeld Russell Crowe, beroemd vanwege het spelen van de protagonist in de film Gladiator, en Mark Hamill, een held van generaties kinderen omdat hij het leven heeft geschonken aan Luke Skywalker in the Star Wars-serie, waar Daniel fan van is.

Kortom, Daniel Harrison heeft misschien geen vrienden in het leven, maar nu hij 15 is geworden zijn we er zeker van dat er eindelijk iets zal veranderen... ten goede!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt