Jongen "adopteert” zijn zwangere nicht die op straat leefde: "Ik zou het opnieuw doen om haar leven te redden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Jongen "adopteert” zijn zwangere nicht…
Ze had haar jonge kinderen een auto gegeven van 165.000 euro, nu vraagt ​​de jongste 125 euro aan de tandenfee 14 ongelukkige mensen die graag hadden gezien dat de wijzers van de klok die dag sneller hadden gelopen

Jongen "adopteert” zijn zwangere nicht die op straat leefde: "Ik zou het opnieuw doen om haar leven te redden"

12 Oktober 2021 • Door Janine
4.552
Advertisement

Er zijn niet alleen moeders en vaders die van ons houden en ons een handje helpen wanneer we dat het meest nodig hebben, maar soms kunnen we ook rekenen op onze familieleden, of het nu grootouders, grootmoeders, ooms, tantes, neven en nichten zijn. En dit ongelooflijke verhaal van vriendelijkheid, empathie en solidariteit spreekt precies over de liefde en oprechte genegenheid die kan ontstaan ​​tussen neven en nichten. Bedenk dat de jonge hoofdpersoon van dit verhaal zijn zwangere nichtje heeft "geadopteerd" door haar met open armen bij hem thuis te ontvangen. Echt een buitengewoon gebaar!


Zijn naam is Tommy Connolly, hij is een 23-jarige jongen die ervan droomt een atleet te worden en studeert aan de Sunshine Coast University op het Australische continent; Tommy had al bijna tien jaar geen contact meer met zijn nicht die 6 jaar jonger is, maar hij spoorde haar op op Facebook en ontdekte dat het helemaal niet goed met haar ging; het meisje, Angela genaamd, was 32 weken zwanger, haar ouders waren er zelfs financieel niet voor haar, de vader van het ongeboren kind zat in de gevangenis en ze had geen adequate opleiding en geen vaste verblijfplaats.

Na over het verhaal van Angela te hebben gehoord, nam neef Tommy een moedige beslissing; hij zou extra werk doen na zijn atletiekopleiding en universiteitsstudie om de verhuizing van het meisje naar zijn huis te betalen; hij zou zijn 17-jarige nicht niet op straat laten leven, zonder dat er iemand voor haar zwangerschap zou zorgen.

En dus werkte Tommy door groenten en fruit ter verkopen om zich voor te bereiden op de kosten van de verhuizing en de komst van de baby: "Dat was mijn enige optie. Ze heeft meer tijd op straat doorgebracht dan waar dan ook en kent de politie beter dan ze haar familie kent. Ze zou een boek kunnen schrijven over haar traumatische ervaringen. Niet veel mensen kennen haar verhaal, het is heel intens. Niemand verdient het leven dat ze leidde!”

Uiteindelijk heeft de verhuizing van nicht Angela plaatsgevonden en heeft de jongen zelfs de geboorte van de dochter van zijn nichtje in het ziekenhuis meegemaakt; nu zijn ze een nieuw gezin vol liefde!

Advertisement

Na het documenteren van zijn verhaal op Facebook, werd Tommy Connolly letterlijk overspoeld met berichten van steun en dankbaarheid voor wat hij deed voor zijn nicht en de baby die ze droeg; nu is Tommy voor de baby als een geliefde tweede vader: "Mijn nicht doet 90% van het ouderschapswerk, en als het een jaar of twee van mijn leven kost dat ik moet pauzeren om ervoor te zorgen dat twee levens worden gered, is het voor mij de moeite waard. Ik zou het zo weer doen voor mijn nicht!’

Geweldig Tommy, je hebt echt een buitengewoon gebaar gemaakt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt