Ze had haar jonge kinderen een auto gegeven van 165.000 euro, nu vraagt ​​de jongste 125 euro aan de tandenfee

Janine

12 Oktober 2021

Ze had haar jonge kinderen een auto gegeven van 165.000 euro, nu vraagt ​​de jongste 125 euro aan de tandenfee
Advertisement

Hoeveel gaf de tandenfee je elke keer wanneer er als kind een tand uitviel? Wat het bedrag ook is, we zijn er zeker van dat het niet zal overeenkomen met het absurde bedrag dat door de zoon van Roxy Jacenkos, Hunter Curtis, wordt gevraagd, namelijk 125 euro. Om eerlijk te zijn was het, toen we kinderen waren, niet eens zo vanzelfsprekend om geld te krijgen voor elke gevallen melktand, terwijl het voor de jonge zoon van de beroemde zakenvrouw, Roxy Jacenkos, normaal lijkt. De reden ligt in het feit dat de moeder zowel hem als zijn zusje, Pixie, voortdurend verwent met zeer dure geschenken die zeker buiten het bereik van een "normaal" kind zijn. Voor alle duidelijkheid: een Mercedes van €165.000 is een van de zeer dure cadeaus die de twee kinderen kregen. En ze hebben niet eens de wettelijke leeftijd om ermee te rijden.

Advertisement

Als je moeder je een auto geeft van 165.000 euro en je bent pas 7 jaar, dan is het misschien normaal dat je dan 125 euro aan de tandenfee vraagt ​​omdat er een melktand uit is gevallen. Kinderen die geen ouders hebben die miljonair zijn, krijgen meestal een paar munten of hooguit een biljet van 5 euro, maar zeker geen driecijferig bedrag. Eerlijk gezegd was zelfs de moeder even verbaasd over dat verzoek. "Ik ben mijn tand kwijt" vertelde haar zoon haar en zij vroeg hem verheugd: "En wat ga je daar nu mee doen?", "Ik leg hem weg, waar de tandenfee hem kan vinden die geld voor me zal achterlaten”. Op dat moment vroeg Roxy hem hoeveel geld hij van de fee zou willen ontvangen: "125 euro" was het eerlijke antwoord van Hunter.

Had Roxy, na alle geschenken en het leven in weelde, iets anders kunnen verwachten? Hunter is 7 jaar oud maar heeft al een voorliefde voor dure dingen ontwikkeld. Laten we hopen dat hij na verloop van tijd ook leert ze te verdienen en dat niet alles in de wereld vanzelfsprekend is. Wat zeker is, is dat het met zulke ouders moeilijk zal zijn om te doen alsof je een normaal leven leidt, om de Mercedes of andere luxe extra's op te geven.

Met deze aannames durven we ons echter niet voor te stellen hoeveel het wekelijkse zakgeld is...

Advertisement