Hij scheert zijn baard na 8 jaar en laat iedereen verbijsterd achter: zelfs zijn vrouw herkent hem nauwelijks

Janine

13 Oktober 2021

Hij scheert zijn baard na 8 jaar en laat iedereen verbijsterd achter: zelfs zijn vrouw herkent hem nauwelijks
Advertisement

Veel mannen kiezen er tegenwoordig voor om hun baard te laten groeien, deels door de mode, deels om te proberen hun uiterlijk te verbeteren. Als vrouwen graag voor zichzelf zorgen door verschillende soorten schoonheidsproducten te kopen, waaronder conditioners en haarmaskers, zorgen mannen voor hun baarden. Het vergt namelijk altijd een grondige reiniging, zeker als je een hele lange baard hebt. Hoe dan ook, een baard vind je leuk of niet leuk: er is geen middenweg! Eric Bandholz, de oprichter van een merk dat zich toelegt op baardverzorging, "Beardbrand", is zich hier terdege van bewust en hij besloot zich na 8 jaar te scheren, wat gemengde reacties uitlokte van al zijn medewerkers en vooral van zijn vrouw.

via https://www.youtube.com/watch?...

Advertisement
 YouTube Screenshot

YouTube Screenshot

Eric is de oprichter van een merk, Brandbeard, dat zich toelegt op de verkoop van verzorgingsproducten voor baard en snor. Door middel van zijn bedrijf geeft Eric veel advies aan zijn klanten over huidverzorging, scheren en hoe je de juiste look voor je baard kunt krijgen. Nadat zijn baard 8 jaar lang behoorlijk lang was geworden, besloot de CEO en liefhebbende echtgenoot van het bedrijf om er de schaar in te zetten... in elk opzicht! Om de waarheid te zeggen, deed Eric het uitsluitend ingegeven uit medische zorg: zijn baard verborg een klein knobbeltje onder zijn nek, waardoor het nodige onderzoek niet kon worden gedaan. Eric heeft daarom besloten zich voor het eerst in acht jaar te scheren en zijn ongelooflijke transformatie te documenteren.

Samen met een van zijn medewerkers leende Eric zich voor het maken van een video waarin hij verschillende baardstijlen presenteerde: naarmate de baard korter werd, vond de kapper nieuwe manieren om hem beter te stylen. En hier, uit dit persoonlijke initiatief, ontstond een videocatalogus over hoe je ervoor kunt kiezen om tegenwoordig een baard te dragen! Op een bepaald moment in de video heeft Eric alleen een grote stuursnor waardoor we zijn gezicht kunnen zien. De laatste stap was natuurlijk de definitieve: geen haar meer op het gezicht!

Advertisement
YouTube Screenshot

YouTube Screenshot

Niemand van zijn team was ooit gewend om hem zonder baard te zien en, eerlijk gezegd, schrok zelfs zijn vrouw bij het zien van haar volledig geschoren echtgenoot: "Oh mijn God!" bleef de vrouw grinniken, "Je ziet er precies zo uit als toen ik je ontmoette op de universiteit. Je bent de universiteitsversie van mijn man!" Erics vrouw voelde gemengde gevoelens tegenover haar baardeloze echtgenoot: aan de andere kant, als je gewend raakt aan de aanwezigheid van een persoon, kunnen zelfs de kleinste veranderingen ervoor zorgen dat we in eerste instantie onze neus optrekken. In ieder geval schrok zelfs Eric zelf voor de spiegel. Hij was het ook niet gewend om zichzelf zonder baard te zien.

Een werkelijk duidelijke transformatie!

Een werkelijk duidelijke transformatie!

Instagram / beardbrand

Veel gebruikers bekritiseerden de reactie van de vrouw, terwijl anderen zich verontschuldigden voor de echtgenote die, in de greep van een kleine hysterische aanval, giechelde en bad dat Erics baard snel terug zou groeien. Het is niet makkelijk om aan veranderingen te wennen, vind je ook niet?

Advertisement