Zijn vader heeft het syndroom van Down en hij is er trots op: “Ik zou hem voor niemand anders willen ruilen” - BekijkDezeVideo.nl
x
Zijn vader heeft het syndroom van Down…
Hoe Een jonge moeder moet haar baby afstaan ​​voor adoptie, maar vindt hem na 30 jaar dankzij een DNA-test (+ VIDEO)

Zijn vader heeft het syndroom van Down en hij is er trots op: “Ik zou hem voor niemand anders willen ruilen”

18 Oktober 2021 • Door Janine
4.083
Advertisement

De beste vaders zijn de liefhebbende, die weten hoe ze hun kind moeten ondersteunen op de moeilijkste momenten in het leven. Sader is een jonge Syriër die de diepe betekenis van deze woorden goed kent: zijn vader Jad heeft het syndroom van Down, maar het ontbrak hem aan niets, zowel economisch als emotioneel. Veel mensen met het syndroom van Down kunnen geen kinderen krijgen, terwijl anderen ervoor kiezen om er geen te krijgen; Jad wilde laten zien dat ook degenen die met deze beperking zijn geboren, een liefhebbende ouder kunnen zijn. Jad trouwde met een vrouw die niet het syndroom van Down heeft en nu is hij niet alleen dolgelukkig met zijn gezin, maar ook erg trots op zijn zoon, die is afgestudeerd en tandarts is geworden.


Sader zou nooit een andere vader willen hebben, voor niets ter wereld: "Mijn hele leven was hij de grootste steun voor mij toen ik het nodig had", zei de jonge man, "tijdens mijn studie was hij mijn grootste steun, uit economisch en psychologisch oogpunt en in alle opzichten".

De moeder van Sader heeft het syndroom van Down niet, maar hij begrijpt wel waarom ze met Jad is getrouwd: "Intellectueel passen ze bij elkaar, het zijn eenvoudige maar zeer liefdevolle mensen."

Sader studeerde en bereikte veel, mede dankzij de steun van zijn ouders, aangezien hij een professionele tandarts is geworden. Om het in zijn eigen woorden te zeggen: "Een baby die groeit in de baarmoeder van een persoon met het syndroom van Down betekent dat hij een emotioneel en sociaal evenwicht zal hebben waardoor hij alles krijgt wat hij wil."

De jongeman beweert dat zijn vader het respect en de liefde van iedereen heeft en als een "normaal" persoon wordt behandeld. Hij betreurt natuurlijk het feit dat veel vrouwen voor een abortus kiezen zodra ze ontdekken dat hun kind het syndroom van Down heeft: "Als mijn oma destijds had besloten tot abortus, zou ik hier vandaag niet zijn!".

Advertisement

Een vader is niet alleen degene die met zijn zoon voetbalt, hij is veel meer en dat heeft Jad aan iedereen ruimschoots laten zien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt