Motorrijder redt op miraculeuze wijze een pasgeborene in een kinderwagen: hij gleed uit op een zeer steile weg (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Motorrijder redt op miraculeuze wijze…
Ze wordt door haar man in de achtste maand van de zwangerschap verlaten, maar een vriendin verstopt $10.000 voor haar in de oven Meisje schrijft bericht aan haar lerares:

Motorrijder redt op miraculeuze wijze een pasgeborene in een kinderwagen: hij gleed uit op een zeer steile weg (+ VIDEO)

23 Oktober 2021 • Door Janine
5.778
Advertisement

Hoe zou jij reageren als je een pasgeboren baby ziet die vredig in zijn kinderwagen slaapt, maar deze tijdelijk onbeheerd wordt achtergelaten? Ongetwijfeld zou je op zoek gaan naar de ouder van de baby die alleen gelaten werd, zonder iemand die hem controleert, overgeleverd aan de genade van de straat en voorbijgangers, sommigen zelfs kwaadwillend. Denk aan het tafereel dat deze motorrijder in Colombia moest meemaken, die door de straten van zijn stad reed en het leven redde van een kind dat in zijn kinderwagen zat...


Dit absurde incident vond plaats in de wijk Rincon de la Estrella in de stad Florencia in Colombia; alles leek goed te gaan tot een kind dat vredig in zijn kinderwagen lag te slapen zich begon te bewegen, en met hem ook het vervoermiddel; jammer dat hoe meer de kinderwagen bewoog, hoe gevaarlijker hij naar een zeer steile afdaling ging; als niemand had gemerkt wat er gebeurde, wie weet wat er dan met de arme baby zou zijn gebeurd...

Gelukkig hebben de beveiligingscamera's het hele tafereel vastgelegd, wat gelukkig op de beste manier eindigde; net toen de kinderwagen met het kind erin steeds verder afdaalde richting de gevaarlijke helling, zag een passerende motorrijder alles en slaagde hij er op wonderbaarlijke wijze in om zijn twee wielen op tijd te stoppen en de kinderwagen van het kind te grijpen en zo zijn leven te redden!

Bekijk de video van de beveiligingscamera's hieronder:

Uit de dramatische beelden kunnen we met zekerheid zeggen dat het kind dat op dat moment in de kinderwagen lag echt veel geluk had: als die engel op twee wielen niet door die straat van de Colombiaanse stad van Florencia reed, wie weet wat er dan zou zijn gebeurd, we willen er niet eens aan denken!

Deze dramatische beelden (maar gelukkig met een zeer gelukkig einde) laten ons eens te meer zien hoezeer de wereld vol is met verborgen engelen die niet de spreekwoordelijke vleugels hebben: soms kunnen ze in ons leven komen wanneer we het het minst verwachten, misschien op het zadel… van een motor!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt