Hij parkeert per ongeluk op een privé-weg: de eigenaren blokkeren de auto en vragen geld voor het “vrijgeven” - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij parkeert per ongeluk op een privé-weg:…
Beleefd meisje vraagt ​​de bewaker van het vliegveld of ze haar tante mag knuffelen die aan boord ging (+ VIDEO)

Hij parkeert per ongeluk op een privé-weg: de eigenaren blokkeren de auto en vragen geld voor het “vrijgeven”

22 Oktober 2021 • Door Janine
4.799
Advertisement

Parkeren is altijd een van de grootste problemen geweest sinds de mens de auto heeft uitgevonden; niet alleen moet je weten hoe je je auto binnen bepaalde ruimtegrenzen moet parkeren om de doorgang van andere vervoermiddelen langs de weg en aan de zijkanten niet te belemmeren, maar je moet ook heel goed opletten waar je parkeert. Bedenk dat de ongelukkige hoofdpersoon van dit verhaal zijn auto op een privé-oprit durfde te parkeren... waardoor hij de absurde gevolgen moest betalen!


Het gebeurde allemaal op een mooie dag in Haltwhistle in het Engelse Northumberland, toen het echtpaar, gevormd door Barry Newtown en Zoe Hameston, een blauwe Peugeot geparkeerd zag op hun oprit; in de hoop dat de rechtmatige eigenaar hem zo snel mogelijk zou komen verwijderen, konden de twee niet anders dan constateren dat de uren verstreken, en ook de dagen verstreken en dat de cabrio niet werd verwijderd door de chauffeur. De twee deden er alles aan om de rechtmatige eigenaar van de daar geparkeerde auto te vinden, ze zochten zelfs naar informatie op sociale media, maar niets.

Uiteindelijk besloten Barry en Zoe het heft in eigen handen te nemen. Met de andere auto's in de buurt blokkeerden ze letterlijk de "illegale" auto tot de uiteindelijke komst van de eigenaar; niet alleen was de daar al dagen geparkeerde auto praktisch in beslag genomen en "gevangen gehouden", maar het echtpaar had ook nog een ander absurd en tegelijkertijd geniaal idee: ze hadden "losgeld" van 100 pond gevraagd als de legitieme bestuurder van de auto niet binnen een half uur zou terugkeren om hem op te halen en mee te nemen.

Maar voor alles is een verklaring. Blijkbaar had de man per ongeluk op die privé-oprit geparkeerd; hij was ervan overtuigd dat hij op de juiste plaats was gestopt zoals op de kaart van JustPark stond, een smartphone-applicatie die automobilisten helpt bij het vinden van een parkeerplaats, maar het lijkt erop dat de applicatie niet werkte en hem langs een weg leidde die niet openbaar was. Ook de politieagenten kwamen op de plek van de "misstand", maar ze gaven de bewoners van het privé-gebied gelijk; immers, zoals de politie zei, "ze hebben geen misdaad begaan" door die auto te blokkeren totdat de eigenaar arriveerde. Aan het einde van dit ongelooflijke verhaal moest het slachtoffer ook het "losgeld" van 100 pond betalen om zijn auto daar weg te krijgen!

Advertisement

Police say it's perfectly legal!

Pubblicato da Daily Mail su Mercoledì 13 ottobre 2021

Kortom, we zijn er zeker van dat de eigenaar van de blauwe Peugeot na deze ongelukkige gebeurtenis wel twee keer zal nadenken voordat hij hem parkeert met behulp van een applicatie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt