Hij koopt de auto die van zijn moeder was na 40 jaar onderzoek: haar zonnebril lag er nog in - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij koopt de auto die van zijn moeder…
Hij kan de boodschappen niet doen voor zijn kinderen omdat zijn creditcard wordt geweigerd: een politieagent betaalt voor hem De magie van schoonmaken: 15 plekken en dingen die vroeger erg vies waren en nu weer als nieuw lijken

Hij koopt de auto die van zijn moeder was na 40 jaar onderzoek: haar zonnebril lag er nog in

26 Oktober 2021 • Door Janine
2.319
Advertisement

Hoe lang kan een verlangen levend worden gehouden? Hoeveel jaren zijn genoeg om te vechten zodat we ervoor kunnen zorgen dat dit wordt waargemaakt, concreet wordt? Veel mensen hebben in de loop van hun leven nooit de kans gehad om het te realiseren, terwijl anderen het nooit hebben opgegeven en bijna tientallen jaren hebben gewacht om hun droom waar te maken. Bedenk dat John Berry 40 jaar lang heeft gewacht om de auto van zijn overleden moeder in zijn garage te hebben!

via: WCPO 9

Janis Berry’s husband bought her a lime green Oldsmobile Cutlass Supreme in 1971. This year, decades after her death and the car’s transfer to another owner, her son tracked it down and bought it back.

Pubblicato da WCPO 9 su Martedì 28 settembre 2021

John Berry verloor zijn moeder toen hij nog maar 15 jaar was en zijn vader had haar auto verkocht na haar overlijden, een flitsende Oldsmobile Cutlass Supreme cabriolet uit 1971 die in de loop der jaren door een automanager werd gekocht in de jaren '80. Sinds die tijd heeft John nooit meer de kans gehad om de oude auto te zien waar zijn moeder gewoonlijk in reed. Tot hij na zo'n veertig jaar contact op wist te nemen met de nieuwe eigenaar en hem kon overtuigen hem de auto te geven; het zou veel voor hem hebben betekend.

Shannon Berry, de vrouw van John, zei: "Telkens wanneer John contact met hem opnam, was de nieuwe eigenaar niet geïnteresseerd in het verkopen van de auto. Gelukkig was hij ook een “automobilist” en verzamelaar van klassieke Buicks, Chevrolets en Oldsmobiles. We wisten dus dat hij ondanks alles bijzonder goed voor de groene cabriolet zorgde. Toen, uit het niets, schreef hij John in september, waarin hij zei dat hij van gedachten was veranderd en klaar was om het eigendom van de auto aan hem over te dragen, wetende dat het veel zou betekenen voor een lid van de oorspronkelijke familie."

John Berry kon nog steeds niet geloven dat hij binnenkort de originele auto die zijn moeder bezat voor haar vroegtijdige dood in zijn garage zou parkeren; toen de oldtimer aankwam in Union, in Kentucky, straalde John en was hij tegelijkertijd bijzonder ontroerd: binnen waren er nog enkele bezittingen van zijn moeder, waaronder haar zonnebril, kaarten van de reizen die ze had gemaakt, enkele oorbellen, een ongebruikte postzegel uit 1971 en zelfs een oude kam!

Advertisement

Een echte herinneringsreis voor John Berry: wat een emotie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt