Indiase vrouw bevalt op 70-jarige leeftijd en wordt een van de oudste moeders ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Indiase vrouw bevalt op 70-jarige leeftijd…
Ze scheidt van haar man die haar bedriegt, maar blijft voor haar ex-schoonvader zorgen Een stel toverde een oude ambulance om tot een kleine stacaravan voorzien van alle comfort

Indiase vrouw bevalt op 70-jarige leeftijd en wordt een van de oudste moeders ter wereld

28 Oktober 2021 • Door Janine
1.766
Advertisement

Het verhaal dat we je gaan vertellen is werkelijk ongelooflijk; zou je het geloven als we je zouden vertellen dat een oudere vrouw zojuist bevallen is van haar eerste kind op de leeftijd van 70 jaar? Velen vinden deze verklaring nog steeds moeilijk te geloven, aangezien de nieuwe moeder in kwestie geen geldige identiteitskaart heeft die haar leeftijd kan bevestigen of niet, maar feit is dat ze al in het Guinness Book of Records is opgenomen als een van de oudste vrouwen ter wereld die moeder is geworden!

via: The Sun UK

This will really divide people.

Pubblicato da The Sun su Lunedì 18 ottobre 2021

Dit ongelooflijke verhaal speelde zich af in India, in een arm dorp genaamd Mora, in de regio Gujarat, en heeft als hoofdpersonen een ouder echtpaar dat al minstens 45 jaar, althans volgens wat de twee hebben verklaard, wanhopig proberen om een kind krijgen. De twee, Jivunben Rabari en haar 75-jarige echtgenoot Maldhari, zeiden dat ze het op alle mogelijke manieren probeerden, zonder erin te slagen. Dankzij de techniek van in-vitrofertilisatie, is de vrouw die zegt 70 te zijn (maar geen geldig identiteitsbewijs heeft dat haar geboortedatum kan bevestigen) bevallen van haar eerste kind. Een record dat weinig andere vrouwen over de hele wereld hebben gehaald.

Dr. Naresh Bhanushali, die hen stap voor stap volgde bij de kunstmatige inseminatie, vertelde met verbazing: "Toen ze voor het eerst bij ons kwamen, vertelden we hen dat ze op zo'n hoge leeftijd geen kind konden krijgen, maar ze stonden erop. Ze zeiden dat veel van hun familieleden dit ook gelukt is; ik kan met zekerheid zeggen dat dit een van de zeldzaamste gevallen is die ik ooit in mijn hele medische carrière heb gezien!"

Maar het uiteindelijke record van Jivunben Rabari, als haar leeftijd wordt bevestigd, is in 2019 al verslagen door een andere vrouw, ook Indiaas; deze laatste heet Mangayamma Yaramati en is momenteel de oudste moeder ter wereld; op 74-jarige leeftijd beviel ze van een tweeling dankzij in-vitrofertilisatie: een echt wonder!

Advertisement

Het verhaal van Jivunben Rabari en haar man Maldhar is werkelijk ongelooflijk, maar tegelijkertijd herinnert het ons eraan dat de verrassingen in het leven nooit eindigen en dat het nooit echt te laat is om je droom te realiseren, ook als dit een baby is!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt