Een stel toverde een oude ambulance om tot een kleine stacaravan voorzien van alle comfort - BekijkDezeVideo.nl
x
Een stel toverde een oude ambulance…
Indiase vrouw bevalt op 70-jarige leeftijd en wordt een van de oudste moeders ter wereld Tweejarige jongen doet het huishouden en snijdt zelf fruit: de opvoeding van zijn moeder leidt tot discussie

Een stel toverde een oude ambulance om tot een kleine stacaravan voorzien van alle comfort

28 Oktober 2021 • Door Janine
1.695
Advertisement

De laatste tijd lijkt het verminderen van ruimte en proberen met minder te leven in plaats van steeds meer willen hebben "modieus" geworden. We verwijzen naar al die mensen die er bijvoorbeeld voor kiezen om in kleine stacaravans te wonen, vaak gebouwd op de resten van een bus of een oud busje. Zo zijn Chri en Michelle dankzij een ambulance aan hun tiny house begonnen. Aanvankelijk had het stel geen plannen om van het voertuig een huisje te maken met alles wat ze nodig hadden, maar na een tijdje was de transformatie bijna spontaan. Tegenwoordig is "Tanya" hun stacaravan, waar niets ontbreekt, er is zelfs een oven en een badkuip niet! Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe het mogelijk is... we zullen het je onthullen.


Er zijn mensen die gewoon niet zonder vier kamers, twee badkamers en misschien de airco en whirlpool zouden kunnen, maar er zijn er ook die juist minder willen hebben om meer te "verdienen". We hebben het niet over geld, maar over levenservaringen en avonturen die alleen de weg kan bieden: nieuwe mensen ontmoeten, adembenemende uitzichten observeren en 's ochtends wakker worden midden in de natuur... allemaal dingen die schijnbaar onbetaalbaar zijn! Voor Chris en Michelle was dit allemaal mogelijk dankzij hun wilskracht en creativiteit. De twee hebben in feite het interieur van een ambulance overhoop gehaald - een zeer robuust voertuig vol hulpmiddelen - en het om te vormen tot hun kleine huis op vier wielen.

Het kiezen van een ambulance als basisstructuur lijkt een winnende zet te zijn gebleken, aangezien ambulances zeer duurzaam en vol hulpmiddelen zijn als het gaat om het opslaan van elektriciteit. Bovendien is hun ambulancecamper zeer goed ingericht en voorzien van alle comfort, ook al lijkt het op het eerste gezicht misschien vreemd dat er zoveel spullen in zo'n kleine ruimte passen. Hun bed is om te beginnen een queensize bed; er is geen gebrek aan een oven en een bad om in werkelijk suggestieve natuurlijke plaatsen te baden.

Advertisement

Ze hebben een kleine koelkast, met een vriesgedeelte, bedoeld voor het invriezen van voedsel. Hun keuken is niet alleen mooi, maar heeft ook een gasaansluiting met drie branders en zelfs een oven. Ze hebben een verwarmingssysteem, evenals een pijp en een geïntegreerd systeem om de rook boven het fornuis te verdrijven. Ze hebben een douche, zij het in een kleine ruimte, en veel plaatsen om hun persoonlijke spullen op te bergen en te bewaren. Bovendien hebben ze veel en goed verdeeld licht in het huis om de omgeving zeer comfortabel en "huiselijk" te maken.

Het is een keuze van levensstijl die natuurlijk niet iedereen zou maken, maar die in ruil daarvoor een reeks emoties weet terug te geven die nauwelijks kunnen worden beleefd in een stadsappartement.

De oplossing die alle reizigers en dromers graag in hun leven zouden willen hebben!

Wat vind jij ervan? Zou je je dagelijkse ruimtes willen verkleinen om een ander soort vrijheid te krijgen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt