Ze vertellen haar dat ze zal bevallen van een 2 meisjes, dus geeft ze £500 uit aan kleertjes: uiteindelijk krijgt ze 3 jongetjes

Janine image
door Janine

02 November 2021

Ze vertellen haar dat ze zal bevallen van een 2 meisjes, dus geeft ze £500 uit aan kleertjes: uiteindelijk krijgt ze 3 jongetjes
Advertisement

Na vol spanning te hebben gewacht tijdens de zwangerschap samen met haar man Craig, was de 34-jarige Gina Dewdney ervan overtuigd dat ze zou bevallen van twee prachtige meisjes. Nog voordat er een echo werd gemaakt, had de vrouw het gevoel dat ze een tweeling in haar baarmoeder droeg, omdat de zwangerschap haar wat problemen gaf, waaronder misselijkheid, slapeloosheid en krampen. Het was dan ook geen grote verrassing om te ontdekken dat ze zwanger was van een tweeling, maar ze had zeker niet verwacht dat ze er 3 zou dragen! De verrassingen voor dit stel eindigden daar niet: tot de vijfde echo had de arts vol overtuiging beweerd dat Gina zou zijn bevallen van drie kinderen, waarvan twee meisjes. Omdat Gina en haar man hiervan overtuigd waren, kochten ze mooie kleertjes voor meisjes; de verrassing was enorm toen ze uiteindelijk drie jongetjes kregen!

Gina en Craig waren zo blij dat ze dochters kregen, dat ze meer dan £500 uitgaven aan meisjeskleding en decoraties. Het nieuws van de echoscopiste daarentegen verraste hen. Gina zegt te hebben begrepen waarom de echoscopiste een fout maakte bij het bepalen van het geslacht van de kinderen: "Ze waren geen seconde stil, er was altijd een arm of been waardoor ze ze niet goed kon zien". Gina gaf toe dat ze zich een beetje "verbijsterd" voelde door het nieuws, maar vandaag is ze dolblij met haar drieling Jimmy, Jenson en Jaxon: “Nu zouden we ons leven niet meer voor kunnen stellen zonder hen".

Advertisement

De drie baby's werden allemaal op hetzelfde moment geboren, een speciaal geval, en bleven 42 dagen in het ziekenhuis voordat ze volledig waren hersteld. Gina zegt echter dat ze geen van de kleertjes heeft weggegeven die ze had gekocht, omdat ze dacht dat ze meisjes zou krijgen, omdat er na een eerste communicatiefout misschien nog een andere had kunnen zijn. En in plaats daarvan waren het uiteindelijk drie jongetjes die het leven van Gina en Craig verrijkten!

Het leven van Gina en Craig staat natuurlijk op zijn kop en ze hebben wat meer ruimte in huis gecreëerd. Ze onthulden elke 48 uur ongeveer 30 luiers, 24 flessen en een grote fles flesvoeding te consumeren. De kleertjes die ze eerder kochten zijn in de kast weggelegd - je weet maar nooit of zij en Craig in de toekomst een meisje zullen verwelkomen!

"Sommige mensen denken misschien dat ik gek ben, alleen omdat ik erover nadenk om nog een baby te willen, met een drieling. Maar ik sluit niet uit dat ik in de toekomst een meisje krijg!" zei Gina.

We wensen dit prachtige gezin heel veel geluk!

Advertisement