Ze parkeren illegaal op zijn land, de boer pakt zijn tractor en verplaatst de auto’s (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

05 November 2021

Ze parkeren illegaal op zijn land, de boer pakt zijn tractor en verplaatst de auto’s (+ VIDEO)
Advertisement

Hoe vervelend zijn mensen die erop staan ​​hun auto te parkeren op plaatsen die niet als parkeerplaats mogen worden gebruikt omdat ze privé zijn of omdat ze gewoon de doorgang van het openbaar vervoer en eenvoudige voetgangers belemmeren? Gelukkig voorziet de wet in boetes voor deze "overtreders", maar in sommige werkelijk absurde gevallen zijn er mensen die gedwongen worden om op eigen kracht recht te doen om een ​​vervoermiddel te verplaatsen dat alles en iedereen blokkeert.

via Country Living

Geograph

Geograph

Om deze reden willen we je vandaag het verhaal vertellen van een boer uit Kroatië die terecht of niet heeft besloten om recht te doen aan zichzelf, moe van het zien van privé-auto's die elke zondag op zijn terrein geparkeerd staan, ter gelegenheid van de antiek- en curiosamarkt die wekelijks plaatsvindt direct op het veld van de boer. Elke zondag worden zijn korenveld en boomgaard letterlijk bestormd door rijen auto's die langs zijn privéterrein geparkeerd staan, wat Paul Bedekovic, zo heet de Kroatische boer, ontzettend irriteerde.

Om deze bestuurders die respectloos zijn tegenover het privé-eigendom van anderen een voorbeeldige les te geven, had hij een briljant en tegelijkertijd radicaal idee: hij begon op zijn korenveld te rijden aan boord van zijn vertrouwde tractor en ploegde zijn land waardoor de auto's door zijn zware transportmiddel onherstelbaar beschadigden…

Advertisement

De prijs die betaald moest worden om al die rij auto's die aan de zijkant van zijn eigendom geparkeerd stonden te verplaatsen, was om "hard op te treden", aan boord van zijn tractor en al die auto's te verplaatsen. Het is duidelijk dat de rechtmatige eigenaren van de auto's hun ogen niet konden geloven toen ze zagen dat hun auto's eerst waren beschadigd en vervolgens door de tractor van de boer waren verplaatst, en dus belden ze de politie. Die laatste bewees echter dat Paul gelijk had; naar hun mening was dat stuk land zijn eigendom, en hij kon ermee doen wat hij wilde: "Hij had jullie verteld dat jullie daar niet mochten parkeren, dus wat hadden jullie verwacht?"

Wat vind jij van dit hele verhaal? Heeft de boer er goed aan gedaan om de auto's op deze "brutale" manier te verplaatsen of had hij direct de politie moeten bellen?

Advertisement