De ober merkt dat een man moeite heeft om alleen te eten en biedt aan hem persoonlijk te helpen - BekijkDezeVideo.nl
x
De ober merkt dat een man moeite heeft…
Een stel viert hun 70-jarig huwelijk in het bejaardentehuis met een Cubaans feest Ze wordt uitgesloten van de andere meisjes omdat ze te knap is:

De ober merkt dat een man moeite heeft om alleen te eten en biedt aan hem persoonlijk te helpen

05 November 2021 • Door Janine
2.993
Advertisement

Een onverwacht gebaar van vriendelijkheid kan iemands dag veranderen en kan hem zelfs helpen om wat minder op zijn hoede te zijn en er uiteindelijk toe te leiden dat hij anderen gaat vertrouwen. Laten we eerlijk zijn, degenen die zich in moeilijkheden bevinden, zijn niet altijd geneigd om hulp te vragen, maar ze weten ongetwijfeld een belangeloos gebaar te waarderen dat hen kan helpen. Lee Bondurant, een man uit Raleigh, in North Carolina (VS), constateerde dit ook. De man lijdt aan hersenverlamming, een medische aandoening waardoor hij zijn bovenste ledematen moeilijk kan gebruiken. Op een avond ging hij eten met zijn moeder en een ober, die merkte dat hij moeite had met eten, bood hem zijn hulp aan. Hulp die Lee normaal gesproken zou hebben geweigerd, maar deze keer besloot hij vertrouwen te hebben.

Took Mother to 42nd Street for a Mother’s Day dinner 🐟🐠

Pubblicato da Lee Bondurant su Sabato 11 maggio 2019

Lee was met zijn moeder naar restaurant “42nd St. Oyster Bar” in Raleigh gegaan om te genieten van een heerlijk diner, ondanks zijn motorische problemen. Zijn moeder hielp hem natuurlijk met eten terwijl zij zelf at, maar de avond veranderde toen een van de obers aanbood om even pauze te nemen en Lee te helpen met het eten van de oesters.

When you dine at 42nd Street Oyster Bar please ask for a server by the name of "FIVE" He saw me trying to eat and help...

Pubblicato da Lee Bondurant su Sabato 28 maggio 2016

Lee's moeder vertelde het mooie moment met de volgende woorden: "De ober kwam naar ons toe en vroeg Lee of hij ooit oesters had gegeten. Lee vertelde hem dat hij ze nog nooit had geproefd, dus vroeg de ober hem of hij hem had kunnen serveren. Lee was helemaal niet in verlegenheid gebracht en het was een mooi moment."

Lee doet het liefst alles zelf, maar deze keer deinsde hij niet terug voor de vriendelijkheid van de ober. De onbaatzuchtige daad van laatstgenoemde is wat Lee's moeder overtuigde om het verhaal op Facebook te delen. De vrouw merkte op: “Ik hoop dat er nog meer zulke mensen in ons land zijn". Lee en de ober ontmoetten elkaar ongeveer een maand later opnieuw in hetzelfde restaurant, ter gelegenheid van Lee's verjaardag.

Advertisement

Celebrating their friendship after Lees DBS surgery. Early Christmas dinner. Lee will not need help from his friend ...

Pubblicato da Lee Bondurant su Venerdì 23 dicembre 2016

Linda, Lee's moeder, heeft gelijk: waren er maar meer mensen zoals deze ober!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt