Een groep kinderen bouwt een houten huisje voor een stel in nood dat last had van de kou

Janine image
door Janine

09 November 2021

Een groep kinderen bouwt een houten huisje voor een stel in nood dat last had van de kou
Advertisement

Je moet nooit de waarde en moed van de nieuwe generatie onderschatten; velen zouden zeggen dat de jonge mensen van tegenwoordig verwend en verstoken zijn van verantwoordelijkheid vergeleken met de vorige generatie, die van hun ouders, maar in de wereld lezen en horen we verhalen van grote vriendelijkheid en empathie waarvoor we niet anders kunnen dan de kleine auteurs van deze heldhaftige daden toejuichen en om als voorbeeld te nemen. Het verhaal dat we jullie vandaag willen vertellen gaat over een groep gewillige kinderen en een ouder echtpaar in moeilijkheden...

via Fox5 Atlanta

Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Het gebeurde allemaal in Georgia, in de Verenigde Staten, toen Eddie Browning, een voormalig marinesoldaat, en zijn vrouw Cindy, niet genoeg geld meer hadden om een ​​fatsoenlijk leven te leiden; ze woonden al enige tijd in een verwoeste camper, die eerder was beschadigd door een brand; plotseling, en met de onstuimige komst van de herfstkou, bevonden de Brownings zich zonder huis, lijdend onder de zeer lage temperaturen zonder een dak om onder te verblijven en een warm huis om in te wonen en te schuilen.

Maar de vrijwilligers en de kleine leerlingen van de basisschool aan Elm Street in de stad Rome, in de deelstaat Georgia, zorgden voor Eddie en Cindy.

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De kleine vrijwilligers bouwden een huisje voor Cindy en Eddie en presenteerden het aan de gemeenschap van Rome ter gelegenheid van het Georgia Tiny House Festival; het tiny house-project ontstond ook dankzij de hulp en subsidie ​​van de plaatselijke boerenvereniging Ooh La La Lavender Farms, die ermee instemde om de bouw van het huisje op een van hun boerderijen te “verwelkomen”.

Toen het huis werd onthuld aan de Brownings, barstten de twee in tranen uit tegenover de onverwachte verrassing: "We kunnen nog steeds niet geloven wat ze voor ons hebben gedaan. Nu slapen we op een warme plek, de afgelopen nachten waren we letterlijk bevroren!"

Na de inhuldiging van het kleine huis gebouwd door de vrijwilligers en leerlingen van de basisschool van Elm Street, schaarden vele anderen in de gemeenschap zich achter de benarde situatie van Eddie en Cindy Browning en voorzagen hen via verschillende financiële inzamelingen van elektriciteit en een goed sanitair systeem, zoals het hoort te zijn; nu bestaat de woning uit een keuken, badkamer, slaapkamer en huishoudelijke apparatuur zoals een wasmachine, een droger, een koelkast en een kookplaat.

Het huisproject voor de Brownings is zo succesvol geweest dat ze er nu op de basisschool over nadenken om er een per jaar te bouwen voor een behoeftig gezin; nu is hun motto "Klein huis, grote dromen" geworden.

Complimenten voor alles wat jullie hebben gedaan voor dit paar in moeilijkheden, jongens!

Advertisement