Ze ontdekt stomverbaasd dat haar dochters geen verjaardagsfeestje kunnen bijwonen "omdat ze hun haar moeten verven"

Janine image
door Janine

11 November 2021

Ze ontdekt stomverbaasd dat haar dochters geen verjaardagsfeestje kunnen bijwonen "omdat ze hun haar moeten verven"
Advertisement

Wanneer onze kinderen vriendschappen sluiten met hun leeftijdsgenoten en klasgenoten, zijn wij ouders daar heel blij om, omdat we in ons hart weten dat onze kinderen zullen leren om met anderen om te gaan en langzaamaan de kunst leren om vriendschap te sluiten. En wat is een beter moment om nieuwe vrienden te maken dan een vrolijk verjaardagsfeestje? Een anonieme moeder zei echter dat niet alle verjaardagsfeestjes voor kinderen over rozen gaan, omdat ze zich in een werkelijk onaangename situatie bevond...

via Mirror UK

Aberdeen Proving Ground/Flickr - Not The Actual Photo

Aberdeen Proving Ground/Flickr - Not The Actual Photo

Dit is wat de vrouw op Reddit vertelde, waarbij ze gebruikers in volledig anonieme vorm om advies vroeg: "Mijn dochters van 11 en 10 jaar hebben allebei paars haar. Ze vinden dat leuk en verven het (met zorg) sinds ze 6 jaar oud zijn. Ze waren uitgenodigd voor het verjaardags-/Halloween-feest van een meisje, op voorwaarde dat ze hun haar in een natuurlijke kleur zouden verven. Ik vroeg waarom en de moeder beweerde dat hun haar op de verjaardagsfoto's teveel de aandacht zou trekken." Ik zei dat ze mijn dochters gewoon niet op de foto's hoefde te zetten ​​maar ze zei dat er geen manier is om het te garanderen en hun haar in een "normale" kleur te verven, anders zouden ze niet mogen komen.

Toen de vrouw besefte dat haar dochters het verjaardagsfeestje niet konden bijwonen, organiseerde ze een apart feest met andere vriendjes en klasgenoten, maar dit wekte de woede van de moeder die het andere feest had georganiseerd: "We hadden een tweede feest georganiseerd; de ​​meisjes hadden een geweldige tijd en ik heb wat foto's online gezet. Blijkbaar was dit een slechte zet, want de moeder van het meisje zag mijn post en vroeg me welk recht ik had om de aandacht af te leiden van het feest van haar dochter. Haar dochter zag de foto's en was boos dat ze niet naar het feest was gekomen omdat ze niet dezelfde spelletjes hadden als wij."

Advertisement
kelly taylor/Wikimedia - Not The Actual Photo

kelly taylor/Wikimedia - Not The Actual Photo

De vrouw sloot haar verhaal vervolgens af met de volgende woorden: "Haar moeder zei dat het ongepast was en dat ik haar in de maling had genomen en als ze echt op het feestje hadden willen komen, ik hun haar zou hebben geverfd. Wat vinden jullie dat ik had moeten doen, beste Reddit-gebruikers? Ben ik de verkeerde of heb ik gelijk?"

Het is duidelijk dat de meeste gebruikers die haar uitbarsting lazen de kant kozen van de vernederde moeder, die haar twee dochters niet aan het verjaardagsfeestje kon laten deelnemen vanwege de paarse kleur van hun haar, en het te “strenge” gebaar van de vrouw veroordeelden die het feest had georganiseerd.

En jij, hoe zou jij gereageerd hebben als je in de schoenen had gestaan ​​van deze verbijsterde moeder?

Advertisement