Miljonair biedt $55.000 aan degene die besluit hem te vergezellen op zijn reizen: alles wat je nodig hebt is een smartphone

Janine image
door Janine

16 November 2021

Miljonair biedt $55.000 aan degene die besluit hem te vergezellen op zijn reizen: alles wat je nodig hebt is een smartphone
Advertisement

Heb je ooit vacatures gezien die ”te mooi om waar te zijn" waren, en niet de moed gehad om erachter te komen of ze echt waren of oplichting? In de samenleving waarin we tegenwoordig leven, komt oplichting vaker voor voor mensen die te "goedgelovig" zijn of wanhopig op zoek naar een baan dan echte en aantrekkelijke kansen, maar er is een jonge Australische miljonair die onlangs een aanbieding voor een baan publiceerde die je absoluut niet kunt weigeren: hij zou $55.000 hebben betaald aan degene die hem vergezelt op zijn reizen over de hele wereld en voor de foto's voor zijn Instagram-account zorgt.

via SimpleMost

Advertisement

Zijn naam is Matthew Lepre, hij is 27 jaar oud, woont in Australië en is een jonge miljonair; enige tijd geleden publiceerde hij via zijn sociale kanalen een werkelijk aantrekkelijke vacature die "te mooi om waar te zijn" leek: hij zou het duizelingwekkende bedrag van $55.000 hebben aangeboden aan degene die hem op zijn reizen over de hele wereld had willen vergezellen en wat foto's zou maken voor zijn Instagram-profiel; het was niet nodig om een ​​professionele fotograaf te zijn, het enige dat nodig was, was een goed model smartphone met een goede fotografische lens, niets anders!

Advertisement

In zijn advertentie stond: "Ik huur een persoonlijke fotograaf in om mijn Instagram-foto's te maken terwijl ik de wereld rondreis. Ik zal je ook een vriend laten meenemen, en alle onkosten voor jou en je vriend zullen volledig door mij worden betaald. Ervaring niet vereist. Fulltime betaald salaris. Je hebt alleen een smartphone nodig!"

Maar er is een reden achter dit merkwaardige verzoek; Matthew Lepre vertelde: "Pas het afgelopen jaar ben ik erin geslaagd mijn bedrijf te laten groeien door naar de Verenigde Arabische Emiraten, Indonesië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Thailand te reizen en tot nu toe heb ik vertrouwd op mijn beste vriend om foto's te maken met zijn mobiele telefoon. Mijn bedrijf is snel uitgebreid en ik heb mijn vriend, Mitch, nodig om op andere gebieden te gaan werken, dus nu wend ik me tot de wereld zodat iemand deze rol vervult."

Wat betreft de ideale persoon die hem zou moeten vergezellen op zijn hectische zakenreizen over de hele wereld: "De persoon die voor deze rol wordt geselecteerd, moet flexibel in het leven staan ​​​​en in staat zijn om aan mijn waanzinnige reisprogramma rond de wereld mee te doen, dat me overal kan brengen, op elk moment."

Denk je dat dit de juiste baan voor jou is? Waar wacht je dan nog op, neem contact op met Matthew Lepre op zijn Instagram-profiel!

Advertisement