Deze vrouw verklaart zichzelf "een bedriegster” om hoe ze erin slaagt zichzelf te transformeren dankzij make-up

Janine image
door Janine

16 November 2021

Deze vrouw verklaart zichzelf "een bedriegster” om hoe ze erin slaagt zichzelf te transformeren dankzij make-up
Advertisement

Zoals we allemaal weten, is de kracht van make-up echt schokkend als het op de juiste manier wordt gebruikt. Er zijn vrouwen die het beste uit zichzelf kunnen halen met een beetje foundation, oogschaduw en kwasten. Niet dat ze zonder make-up niet mooi zijn, maar met een beetje make-up krijgen ze allemaal die zekerheid en dat beetje extra om zich op hun gemak te voelen. Aan de andere kant zijn er vrouwen die zichzelf volledig transformeren na een make-up sessie! Een vrouw plaatste video's op haar TikTok-account, waarin ze haar fysieke transformatie liet zien nadat ze al haar kennis van make-up had toegepast. De vrouw blijkt zo mooi na het aanbrengen van haar make-up - en zo anders dan hoe ze zich eerder had laten zien - dat ze zichzelf heeft gedefinieerd als een “bedriegster", zo iemand die zich online voordoet als iemand anders. De waarheid is dat de vrouw dezelfde is, maar haar make-over is gewoon ongelooflijk!

via TikTok /lashesandlosing

Advertisement
TikTok /lashesandlosing

TikTok /lashesandlosing

Ze noemt zichzelf "Lashes and Losing" op sociale media en is ironisch genoeg om zichzelf een “bedriegster van niveau 100" te noemen. De vrouw verschijnt in feite in eerste instantie in een video zonder make-up, beslist niet erg verzorgd en zelfs met ontbrekende boventanden; even later verschijnt dezelfde vrouw opnieuw in de video met een totaal ander uiterlijk. Sommigen vragen zich misschien af ​​of het waar is dat de twee vrouwen dezelfde persoon zijn: het antwoord is ja, ze zijn dezelfde persoon, ook al lijkt het moeilijk te geloven. In werkelijkheid is het allemaal te danken aan een vakkundig gebruik van make-up. Kortom, omdat we kieskeurig willen zijn, zouden we heel goed kunnen zeggen dat de vrouw die je in de video ziet na de transformatie, in werkelijkheid niet bestaat, omdat ze gewoon het resultaat is van een misleiding - de make-up dus.

Advertisement
TikTok /lashesandlosing

TikTok /lashesandlosing

Het meest ongelooflijke is misschien wel de manier waarop de vrouw erin is geslaagd haar neus een nieuwe vorm te geven dankzij het gebruik van meerdere kwasten, kleuren en potloden om de zijkanten en de punt te verkleinen. Afgezien van de grap, is deze vrouw echt een artiest die weet wat ze met make-up moet doen en daarom heeft ze zoveel complimenten gekregen in de reacties op haar video's. Complimenten voor deze visagiste!

Wat vind jij ervan?

Advertisement