Hij vraagt ​​na amper een maand huwelijk van zijn vrouw te scheiden: "Zonder make-up is ze echt lelijk!"

Janine image
door Janine

17 November 2021

Hij vraagt ​​na amper een maand huwelijk van zijn vrouw te scheiden: "Zonder make-up is ze echt lelijk!"
Advertisement

De redenen waarom een ​​paar wil scheiden kunnen zo talrijk zijn, maar het zou nooit bij ons opkomen om een ​​scheidingsproces met onze partner in gang te zetten om puur esthetische redenen. We weten dat het echt absurd kan lijken, maar dit is het verhaal van een Egyptische man waar veel over wordt gepraat en die na slechts een maand huwelijk officieel om een scheiding van zijn vrouw heeft gevraagd... om een ​​absurde reden!

via Gulf News

Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Het ongelooflijke incident vond plaats in Egypte, toen een man na slechts één maand huwelijk de echtscheiding van zijn vrouw aanvroeg; de reden voor deze schijnbaar te "overhaaste" beslissing was een van de meest absurde die je ooit hebt gehoord: de man beweerde dat zijn vrouw zonder make-up te lelijk was. Maar achter deze woorden, die je sprakeloos maken, is er een reden, zij het een ongelooflijke. De man zei zijn vrouw te hebben leren kennen op Facebook en dankzij de foto's die de vrouw plaatste; in feite deed ze niets anders dan selfies en foto’s op haar profiel publiceren waarin ze was opgemaakt, wat haar erg mooi en begeerd maakte.

De man nam contact met haar op, ze ontmoetten elkaar en gingen een tijdje uit en toen besloten ze te trouwen. Het echte probleem begon na de huwelijksnacht, toen de nietsvermoedende echtgenoot zijn vrouw zonder make-up op haar gezicht zag en haar ongelooflijk lelijk vond; ze was niet bepaald de vrouw met wie hij had besloten te trouwen. Wat had hij kunnen doen?

Uiteindelijk koos de verbitterde man voor de meest radicale weg, namelijk die van de echtscheiding.

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

Bij de familierechtbank in de Egyptische stad Heliopolis zei de man: "Ik was echt geschokt omdat ze zonder make-up op haar gezicht absoluut niet lijkt op de persoon die ik verschillende keren heb ontmoet voordat we besloten te trouwen. Ik zag haar foto's op Facebook, ze is totaal anders wanneer ze geen make-up op haar gezicht heeft. Ik werd misleid en nu heb ik besloten dat ik van haar wil scheiden; uiteindelijk heeft ze me voor de gek gehouden omdat ze niets anders deed dan zware make-up opdoen om haar gebreken te verbergen; na het huwelijk zag ik haar echte gezicht zonder make-up, ze is lelijk!"

De man beweerde ook dat hij probeerde het echte uiterlijk van zijn vrouw over het hoofd te zien, maar het lijkt erop dat het hem gewoon niet is gelukt. We wensen dat deze echtgenoot snel een nieuwe vrouw vindt, maar we raden hem sterk aan de volgende keer niet te veel te vertrouwen op de schijn van sociale media: ze doen niets anders dan ons misleiden!

Advertisement