Ze bestelt een roze jurk op internet, maar krijgt een "vuilniszak": de teleurstelling van het meisje gaat het web rond

Janine image
door Janine

19 November 2021

Ze bestelt een roze jurk op internet, maar krijgt een "vuilniszak": de teleurstelling van het meisje gaat het web rond
Advertisement

Wanneer je een online aankoop doet, weet je nooit wat er thuis arriveert; niet omdat het product dat we online te koop zien ons niet zelfverzekerd maakt, maar omdat we heel goed weten dat niet altijd alles goud is wat er blinkt, vooral als we van kleding houden en alles wat we leuk vinden online bestellen zonder te beseffen dat we weleens teleurgesteld zouden kunnen zijn. Net zoals dit meisje is overkomen, die op haar TikTok-profiel getuigde van haar beslist negatieve ervaring met een bestelling op internet!

via The Sun UK

havianaaa/TikTok

havianaaa/TikTok

Het meisje, de hoofdpersoon van dit ironische teleurstellende verhaal, heet Havi en de laatste tijd reist ze de wereld rond dankzij een video die ze op TikTok plaatste, waar ze met een glimlach en veel ironie vertelt wat er met haar gebeurde nadat ze verliefd werd op een roze jurk in PVC die ze online te koop zag staan ​​en besteld heeft. Natuurlijk had Havi onmogelijk kunnen bedenken dat de roze damesjurk precies hetzelfde was als op de foto, maar tegelijkertijd had ze zeker niet zo'n bittere teleurstelling verwacht...

Wat een roze PVC-jurkje moest zijn dat de rondingen van het meisje moest benadrukken en dat zeker perfect zou zijn geweest voor een eerste date, bleek gewoon een "vuilniszak" te zijn, want dit lijkt het effect te zijn van het kledingstuk op Havi's lichaam als ze het aan heeft!

Advertisement
havianaaa/TikTok

havianaaa/TikTok

Zoals je kunt zien aan de beelden die zijn gepubliceerd in de video van het meisje op haar TikTok-kanaal, was de roze jurk helemaal niet wat werd beloofd door het bedrijf dat het verkocht: de advertentie en de jurk die in werkelijkheid wordt gedragen, zijn twee heel verschillende dingen, en dit meisje was aanvankelijk erg teleurgesteld door de misleidende aankoop, maar toen dacht ze erover na en besloot erom te lachen met een gezonde dosis zelfironie.

Havi's miskoop getuigt eens te meer dat we niet blindelings moeten vertrouwen op alles wat we online zien; misschien worden we verliefd op een jurk, een kledingstuk op internet en besluiten we het zonder al te veel na te denken te kopen: maar pas op voor misleidende reclame, schijn verbergt altijd iets anders!

Advertisement