x
Vrouw in rolstoel loopt op haar trouwdag…
Bij het verjaardagsdiner komt de familie niet opdagen: een man nodigt de klanten van het restaurant uit om Een groep jonge sporters ziet een oma en haar kleinkinderen in de problemen en helpt hen met de boodschappen

Vrouw in rolstoel loopt op haar trouwdag op haar benen door het gangpad

18 November 2021 • Door Janine
10.390
Advertisement

Zolang je leeft, is niets onmogelijk, elk obstakel kan briljant worden overwonnen als je de vasthoudendheid en de vastberadenheid hebt om elke berg die ons doel in de weg staat, met opgeheven hoofd tegemoet te treden. Niet iedereen heeft het humeur en het karakter om de moeilijkheden het hoofd te bieden die dit pad, wat het leven genoemd wordt, voor ons plaatst, en dit is zeker geen gebrek; toch, geconfronteerd met bepaalde verhalen over moed en innerlijke kracht, kunnen we niet anders dan opstaan ​​en applaudisseren voor deze uitzonderlijke mensen...


Vandaag willen we je een prachtig liefdesverhaal vertellen, ontstaan in 2014 tussen twee jongeren vol leven en passies; zijn naam is Jay Bloomfield, zij heet Chelsie Hill; het paar ontmoette elkaar ongeveer vier jaar nadat het meisje gedwongen was in een rolstoel te leven; vanaf haar middel verlamd, verloor Chelsie nooit de moed en gaf nooit toe aan verdriet en wanhoop. Dankzij haar Instagram-kanaal heeft ze veel volgers verzameld en in de loop van de tijd is ze een echte voorvechter van sociale media geworden voor de strijd voor gelijke rechten van mensen met een handicap die gedwongen worden hun leven te leiden in een rolstoel.

Toen het meisje Jay ontmoette, wist ze meteen dat hij de man van haar leven was, dus besloten ze na enige tijd te trouwen; een onvergetelijke gebeurtenis waarvan Chelsie in haar hart al wist dat ze het nog specialer wilde maken.

Het meisje vertelde: “Allereerst wil ik benadrukken dat er niets mis is met in je rolstoel zitten. Maar voor mij, door de jaren heen, ontstond dit verlangen om met mijn benen door het gangpad van de kerk te lopen waar ik ooit zou trouwen. Niet dat mijn handicap me iets had afgenomen, maar ik wilde gewoon dat hart tot hart voelen dat op dat moment wordt gecreëerd en er zijn, oog in oog met hem. Het was echt iets heel belangrijks voor mij."

Dankzij een gepersonaliseerde trouwjurk, een speciale been brace en een ad hoc rollator kon Chelsie onder de arm van haar geëmotioneerde vader lopen en langs het gangpad van de kerk die was gekozen als locatie voor hun buitengewone bruiloft. Je kunt je Jay's gezicht voorstellen toen hij zijn geliefde bruid op haar benen het altaar zag naderen en zich met de rollator voortbewoog. Jay barstte in tranen uit van emotie!

Advertisement

Een emotie die perfect werd vastgelegd door de prachtige professionele foto's van Asha Bailey, die op haar TikTok-profiel enkele van de meest ontroerende en betekenisvolle foto's van die onvergetelijke bruiloft publiceerde.

Heel veel geluk voor Jay en Chelsie!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt